i choose to be alone, to be my own

22:41
27/03 2010
? 0
Ändå tre inlägg utan alltför långt mellanrum, känner mig stolt.

Igår så for jag iallafall med elin till stan. Vi gick och kollade lite sen gick vi och åt på pentryt:) Sen skulle vi möta upp andreas på bussen men då körde busschaufförjäveln förbi oss så då kom elins madre och hämtade oss istället. Vi for hem hit, sen kom bella och efter ett tag fick hon och elin för sig att dom skulle storstäda mitt rum.

Sen kom nå buspojkar hit och när alla farit härifrån och mamma kommit hem så umgicks jag med henne ett tag innan jag gick och la mig.

Idag har jag sovit, sovit, sovit och sen gick jag till pappa en stund och skulle hjälpa johanna att fixa håret. Hon skulle nämligen på fetferre ikväll hehe. Annars har jag inte gjort mycket, funderar på att snart lägga mig. Ska ju upp to the work imorgon:)

blöBLÖblöblö

21:46
26/03 2010
? 0
<tjaaaaaao, nu sitt vi henna hos jullanbullan och väntar på bättre tider...
vi har nyss tädat finare än någonsin typ å eLut står då å diskar! Har förhudligen inge mer att säga för stunden förutom att alla ni 100 tusen läsare juliett har kan ta och njuta jävligt hårt av dessa bilder, puss!>

heido:D
 
//////bellsis :*

echoes, silence, patience and grace

16:47
25/03 2010
? 0
Ja jag tänkte att jag skulle chocka världen och uppdatera för en gångs skull.

Händer dock ingenting roligt alls. Är så fruktansvärt skoltrött så det inte är sant alltsååå. Måste plugga till provet om andra världskriget som vi har imorgon, men jag ooooorkar inte.

Kan ju dock gilla att det är fyra skoldagar kvar till lov, och en räknas inte för då ska vi på nån musikal/teater whatever, och efter det är det enbart tre dryga veckor kvar tills vi åker till frankrike!!!!

Underbart underbart.


Manboy manboy

00:35
13/03 2010
? 1
Hehe har fått vissa klagomål på att jag inte är särskilt bra på att uppdatera..Så nu tvingar dmo mig att skriva:(

Sitter hos maria iallafall me henne, elin å frajda. Vi har färgat hår, ätit godis och typ...ätit godis.

Salem al fakir<33333333

Puss sov gott dröm sött och vakna lbvött

RSS 2.0