don't even try

14:18
31/12 2008
? 0

Har inte kunnat uppdatera på sista tiden för att jag helt enkelt inte har haft nån dator, men nu är jag back on track igen.

I lördags kom mina brudar till mig. Vi åt tacos, såg film, färgade marias hår, spelade nåt spel och en massa andra roliga saker. Alla utom elin sov också hos mig sen, men det var en jättelyckad helg. Det måste vi göra om snart, eller hur?:)

Andra dagar har jag inte gjort speciellt mycket, läste ut dom två böckerna jag fick i julklapp och var lite sur över att jag inte kunde börja se tredje säsongen oth för att jag inte hunnit se klart andra än.

Idag så ska mamma hjälpa mig att färga utväxten, det behövs verkligen! Sen ska vi äta middag med anna & niklas, och då på kvällen blir det troligtvis att gå ut med tjejerna. Ska bli kul :)

Uppdaterar kanske mer senare, om jag hinner.

puss


merry christmas and a happy new year

17:22
25/12 2008
? 0

Det har inte funnits tid för nån uppdatering dom senaste dagarna, så jag skriver nu istället.

Tisdag for vi till mormor, åt middag och hade "lilla julafton" där med släkten från mammas sida. Då fick jag presentkort på HM, godis, hårspray, silverschampoo och örhängen. Vi sov även där den kvällen.

Igår klev vi upp tidigt och då skjutsade min mor oss tillbaka till pappa där vi gjorde oss klara, sen for vi till boden för att fira jul där då. Vi var typ 21 pers sammanlagt så det var ganska proppfullt, men kul var det ändå. Vi kom iallafall fram dit kring 14.00, sen såg vi kalle anka, åt middag och fick paketen. Då fick jag böckerna när jag hör din röst & ljudet av ditt hjärta, tredje säsongen one tree hill, örhängen, halsband, en ny locktång, påfyllning mobilen, body lotion, nagellack, nagellacksborttagning, nagelfil och säkert nåt mer jag inte kommer på nu.

Nu har jag precis kommit hem från boden, och vad som händer ikväll återstår att se. Hade planer på att umgås med elin & crille, så det blir säkert så också :)














when you came into my life

17:37
22/12 2008
? 0
Gårdagen blev rätt lugn, gick ut och mötte elin kring 9 sen gick vi tillbaka till mig, såg en film och sådär. Filmen var väl inte världens bästa precis, bara allmänt konstig, men det gick ändå. När elin for väntade jag på att mamma skulle komma hem från jobbet och när hon kom så fikade vi lite sen gick jag och la mig.

Idag har jag bara tagit det lugnt, lyssnat på musik, sett tv och sådär. Mamma har varit i stan och köpt julklappar åt mig,  myche spännande. För min del blir det då ikväll att slå in julklappar, är perfekt då jag är ensam hemma och inte har nåt småsyskon som springer ut och in i rummet. Kanske blir att göra nåt annat efter det också, men får se det då.

 




puss

you gotta love yourself if you can ever love me

18:14
21/12 2008
? 0
Usch vilken jobbig dag, är helt knäckt! Ändå var det mycket lugnare att jobba idag än vad det brukar vara. Fick en julklapp av lasse också, en gigantiskt förpackning juleskum, gott! For iallafall dit 9, kom hem kring halv 5 och då hann jag duscha innan mamma kom hem med mat från pentryt. Nu har jag nyss ätit och mätt är jag.

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, hade lite planer på att kanske spendera lite tid med min friend elin, men får se om jag orkar göra nånting så trött som jag är, blir nog nåt lugnt isåfall.

3 dagar kvar till julafton, längtar längtar längtar.

Ska ta och göra mig klar nu, ha det bra.

puss

i could see her fall from grace, like a moviestar to old to change her life

12:52
20/12 2008
? 0

Igår var vi i skolan från 9 till halv 11 ungefär och såg julspexet, fick betygen och sådär. Julspexet var grymt bra i år, och mina betyg är jag jättenöjd över. Efter skolan for iallafall jag, elin maria & frida till stan och skulle köpa julklappar. Jag hittade saker till alla så det känns skönt att ha det bortgjort nu, fattas bara att slå in paketen nu. Iallafall så när dom andra for gick jag på stan själv ett tag, mötte lasse och han frågade om jag ska dit imorn, så nu har jag lovat det. Ingen sovmorgon för mig imorn alltså. Kring 5 gick jag till mormor och skulle äta där, sen skjutsade mamma hem mig så var jag med david hela kvällen typ.

Jag vaknade för inte så länge sen, och har absolut ingen aning om vad som händer senare idag. Frida har farit till borlänge, gissa om jag är avundsjuk? jag vill också dit! Eller till leksand, men det är inte så långt från borlänge. Jag har nämligen bestämt att jag ska till dalarna nån fler gång, även om det är nästintill omöjligt nu när det har blivit såhär.

Hursomhelst så ska jag gå och äta frukost/lunch nu, ha det bra.

puss


hey, remember me? i remember you, walking away

17:52
18/12 2008
? 0

Var sista riktiga skoldagen idag då, fast det enda vi gjorde var att se film och städa ungefär. Hade sovmorgon till halv 10 dessutom, så det var en rätt skön dag. Fick även veta vad jag har för betyg i svenska & engelska, VG i båda! känns bra, speciellt då marie sa att jag garanterat kommer nå ett MVG i nian.

Sen jag kom hem från skolan idag har jag städat rummet ordentligt, det behövdes verkligen! tog sin lilla tid, men skönt att ha det bortgjort då jag sticker till mamma imorn. Där stannar jag till julaftons morgonen, då åker jag hem till papi, fixar mig och sådär, innan det bär av till boden för att fira jul där. Kommer kännas lite konstigt, första julen jag inte firar hemma, men det blir säkert kul ändå med allt folk! Är hemma hos pappa igen juldagen.

Imorgon börjar vi kvart i 9, sen är det julspex kl 9. När det är slut får vi våra betyg, sen slutar vi direkt efter det. Då drar jag och elin till stan, måste köpa julklappar! har inte köpt en enda än, så det är lite kris. Som tur är vet jag ungefär vad jag ska köpa.

Nu ska jag äta, sen ska kvällen mest troligt spenderas med elin & frida.

puss


jag ska andas i det tomrum som blir över, om du lämnar mig nu

17:43
10/12 2008
? 0

Har lagt märke till att min redan så lilla skara läsare har minskat på sista tiden, inte bra. Kanske beror det på min dåliga uppdatering?

Var ju hos mamma i helgen, men det spenderades inte särskilt mycket tid där, pga vissa saker jag inte tänker säga här. Sov då istället hos zandra fredag till söndag, myche trevligt. Vi sjöng en hel del singstar, såg CSI & idol och hade allmänt jättekul och skrattade åt allt. Trots allting så blev det en jättelyckad helg :)

Idag var det en helt ointressant dag, hände verkligen ingenting. Mamma kom iallafall och hämtade oss efter skolan, då for jag hem och gjorde kola och lagade mat. Imorn är det lucia på skolan, ska bli kul att se :) sen efter det har vi ingen hk så då slutar vi hyfsat tidigt ändå.

puss


i do i do i do i do

18:11
04/12 2008
? 0
Det regnar ute, och det gör mig arg. Jag hatar regn, speciellt på vintern.

Var en rätt lugn skoldag idag också, svenska/engelska på morgonen med teater, sen matte och musik & hk på eftermiddan. På hkn bakade vi typ matbröd, och jag är hur mätt som helst fortfarande. Ikväll blir det troligtvis att vara med älsk en stund, sen måste jag nog städa & plugga lite. Har flera skrivuppgifter som egentligen ska vara gjorda i veckan i engelskan, och mitt rum ser ut som ett bombnedslag.

Imorn är det fredag, friday, vendredi. Slutar 13.15 sen kommer förmodligen mami och hämtar mig och då bär det av till henne och där stannar jag då hela helgen, som jag redan sagt. Lär inte bli så mycket uppdatering då heller (inte för att jag är så bra på det överhuvudtaget, men ändå).

.. & jag har kommit fram till att jag har pratat way to mycket franska på senaste tiden för att det ska vara hälsosamt.

puss

breathing your name

20:21
03/12 2008
? 0
21 dagar kvar till julafton. 16 dagar kvar till lovet. Nån mer än jag som längtar?

Egentligen längtar jag efter många saker, det går inte en dag utan att jag längtar efter nånting. Hur tråkigt skulle inte det vara på en skala? Eller visst, det skulle säkert vara mycket lättare om man inte längtade till saker, men händelselöst på nåt sätt.

Och ändå, man börjar få lite smått julkänsla redan. Fast bara lite, och det är nog bara snöns förtjänst.

Och ändå, jag har kommit på två saker jag önskar mig, redan! Det är hela 21 dagar kvar till julafton och jag har redan kommit så långt i min önskelista. Nytt rekord kanske?

Och på tal om ingenting så har vi fått våra omdömen nu, jag är jättenöjd över mina. Mest nöjd ändå över mitt MVG i matte som jag på nåt mirakulöst sätt fixat, jag som knappt förstår mig på det ämnet.

Veckan har hittils varit händelselös, och den lär fortsätta vara det också. Fast på fredag åker jag iofs till mamma och är där hela helgen. Det ska bli kul, jag saknar henne, är inte van att bara bo där varannan helg. Det blir säkert stallet på söndag också, har inte varit där på två helger och lasse är nog lagomt lycklig.

Men nu har jag lite engelska att göra som borde vara klart till i veckan, sen blir det duschen och ska försöka lägga mig så tidigt som möjligt ikväll.

puss

RSS 2.0