come back, please come back to me

22:58
28/02 2009
? 0
Det är nästan skrattretande hur förjävliga vissa av låtarna i melodifestivalen är. För det första förstår jag inte ens hur några av låtarna kommer med i programmet, och för det andra förstår jag verkligen inte hur vissa låtar till och med går vidare till final.

Ta bara operatjejen idag, hur bra är en låt där man inte ens hör vad hon sjunger(skriker) i refrängen? Och anta att den låten skulle gå ända till eurovision, hur många skulle rösta på den?

Nejusch, borde egentligen inte se på TV överhuvudtaget, det slutar ändå bara med att jag blir förbannad :)


look who's alone now, it's not me

18:47
28/02 2009
? 0

Idag har jag varit i stan med mamma, köpte ingenting men hittade endel fina kläder jag kanske ska in till veckan istället och köpa. Vi gick iallafall först och åt lunch på nodo, sen gick vi omkring en stund och innan vi for hem så åkte vi förbi blå ängeln och köpte med oss varsin sallad till middag.

Kvällen kommer bestå av melodifestivaltittande och smoothies med mamma, och imorn blir det antingen att sova eller vara i stallet.

Tjingeling :)


i never meant to be so cold

22:06
27/02 2009
? 0
Nu sitter jag här hos mami och är lite onyttig med en godispåse och dricka. Har bara tagit det lugnt hemma ikväll, var tänkt att jag skulle till david men då hade jag ingen skjuts, så..

Idag var det skola till halv tre, och jag fick igen franskaprovet vi hade i onsdags.. hade VG med 5,5 poäng ifrån MVG, snacka om gryyymt nöjd jag är alltså. Jag hade inte pluggat mer än att bara ha läst igenom nån text en gång, och fastän jag visste att jag inte skulle få IG iallafall så blev jag chockad när jag fick se hur bra det hade gått :)

Efter skolan for iallafall jag, elin, zandra & maria in till stan :) Vi gick först och åt på subland, sen gick vi omkring och slökollade i lite affärer bara. Jag åkte hem med mamma från stan kring 6 och då for vi och åt på frasses. Sen bar det av hem mot pappa, där jag hämtade mina grejer, och efter det åkte jag och mamma omkring lite i bilen bara för att vi inte hade någonting annat för oss.

Blir troligtvis stan med mami imorn också, får se om jag hittar nånting då :)

pussss

skönt!

22:10
26/02 2009
? 0
Nu är jag klar med skrivuppgiften i svenska, alla prov och läxor är bortgjorda, endast en dag kvar tills det är lov, fyfan så sköönt! Dessutom så är jag hos mamma hela helgen, kan det blir bättre?

Jag har dock ingen aning om vad jag ska göra under lovet, blir väl att vara i stugan en del och annars bara ta det lugnt och njuta av att slippa skolan! :) Kommer nog umgås med mina kära vänner en hel del också.

Tänkte bara slänga in ett inlägg såhär på kvällskvisten, för nu ska jag börja dra mig mot sänghalmen tillsammans med min wonderbara bok. Sov gott, för det ska jag göra :)


pluggg

20:05
25/02 2009
? 0
Nu har jag suttit och jobbat med min svenska-uppgift i nästan 2 timmar, och nu orkar jag verkligen inget mer.

Men inte slipper jag undan plugget för det inte, nejdå, nu har jag kvar att plugga inför SO-provet och HKn som vi har till imorn. Som det känns just nu så kommer det gå rent utsagt åt helvete.

Slänger väl in ett inlägg senare ikväll eller imorgon, om jag har överlevt vill säga.

Hejdå.

kate voegele - hallelujah

17:19
25/02 2009
? 0

Just nu sitter jag här i min ensamhet medans jag har potatisgratängen i ugnen och lyssnar på Kate voegele - hallelujah. Jag är egentligen inte mycket för kvinnliga sångerskor, men hennes röst alltså, herregud =)

Imorse så var bussen 25 minuter försenad, vilket gjorde mig på ett jävligt dåligt humör eftersom jag var tvungen stå ute så länge och FRYSA. Jag blev dock på något bätre humör då jag fick veta resultatet från engelskaprovet förra veckan, MVG! Jag är hur nöjd som helst.

Franskaprovet idag var inte så svårt som jag hade trott, men jag får nog ändå inte högre än G.

Nu är maten jag har lagat klar, kotletter med potatisgratäng och bearnaisesås, mumma ;)

tjingeling!

 


fettisdagen...

21:05
24/02 2009
? 0
Jag och pappa hade en liten diskussion vid middagen om ifall det heter fettis-dagen eller fet-tisdagen. Enligt min åsikt heter det fettis-dagen, det låter lite sådär klatchigare. Men egentligen ska man ju inte äta semlor på fettisdagen, utan marängsswiss... eller hur var det nu zandra? ;)

För övrigt så är jag på allmänt jävla dåligt humör och är förbannad på alla jävla prov/läxor/inlämningsuppgifter som vi har i veckan. JAAG ORK ITTT.

franska revolutionen kan gå och dö.

ja må hon leva, ja må hon leva

16:50
23/02 2009
? 1
Idag fyller då allas våran favorit-zandra 15 hela år. Jag, elin, frida, frida&maria hade fixat så fina tröjor med en bild på zandra och en text där det stod "ZANDRA F15". Vi själva tyckte tröjorna var jeete-fina, men zandra var förbannad.



Vi hade då iallafall sovmorgon till 10.45 idag, och gympa första passet. Efter gympan hade vi lunch, sen SO & svenska också slutade vi kring tre. Har inte gjort mycket alls sen jag kom hem, fast jag egentligen borde plugga.. 2 prov i veckan och som vanligt kan jag it nå.

Senare ikväll ska jag iväg till zändrow en schväng och fika och förhoppningsvis blir det att vi pluggar litegrann också :) Vet inte om jag hinner uppdatera nåt mer ikväll då.

Men nu tänkte jag lägga upp lite bilder från i helgen :)

   

   

puss

lips of an angel

20:36
22/02 2009
? 0

the eye of the tiger

23:41
21/02 2009
? 0
Nu är jag trött och på allmänt dålig humör, så det här blir en kort sammanfattning av dagen.

Klev upp halv sju och gjorde mig klar sen kom lasse och hämtade mig. Var där till ungefär fyra då han skjutsade hem mig, och då var det bara att slänga sig i duschen och göra sig klar för att fara och plocka upp zandra kring halv 6. Vi for då och åt på thaigarden, sen begav vi oss mot zändrow's place. Har varit där hela kvällen sen och haft det såå trevligt såå, men nu är jag jävlat helt slut, somnar vilken sekund som helst.

Har tagit en massa bilder, men hinner inte lägga upp några nu.. imorgon kanske. Puss!

helg

22:18
20/02 2009
? 0
Jag kom ganska så nyss hem från zandra, har varit där hela kvällen med hon, elin & frida. Zandra färgade elins hår, hann inte se riktigt hur det blev men när jag for såg det iallafall bra ut ;)

Vi var somsagt till stan idag, köpte en present till zändrow och jag hann även med att köpa två tröjor. Annars gick vi mest bara omkring och slötittade lite.

Imorn blir det att jobba, 07:00 ska jag vara påklädd och klar. När jag kommer hem sen så blir det att direkt göra sig klar och sen fara till zandra. He kommer bli kanonbra :)

Men nu ska jag troligtvis gå och lägga mig om jag ska ta mig upp imorgon, vi hojres. Puss!

try to kill it all away but i remember everything

22:14
19/02 2009
? 0
Blev nyss klar med franskan, började skriva liiite för sent men det tog ändå inte så lång tid som jag hade trott att det skulle göra. Är expert på att skjuta upp läxor så långt det bara går, inte bra.

Nu ska jag dra mig mot sängen, sen imorgon blir det skola och staden efter det, he blir kanonbra.

tjingeling

i hurt myself today, to see if i still feel. I focus on the pain, the only thing that's real

17:52
19/02 2009
? 1
Idag så gick vi till fyra ungefär, och när jag kom hem satte jag mig och såg TV och läste sen lite grann. Har hunnit läsa ut 'Män som hatar kvinnor nu' och är inne på bok nummer två i samma serie, Flickan som lekte med elden. Egentligen borde inte en sån lättskrämd människa som jag läsa kriminalromaner, men jag måste helt enkelt för att dom är så bra (a) Jag är också lite inne på att boka biljetter till att se biopremiären till män som hatar kvinnor, nån som är på? ;)

När jag ändå är igång och pratar om böcker, snart kommer den fjärde boken i twilight-serien ut! Snacka om att jag kommer sitta klistrad framför den boken då den har kommit ut, hihihi.

Vi hade engelskaprov idag, och jag tyckte ändå att det gick hyfsat bra med tanke på att jag inte hade pluggat nå innan. Det var dock bara ett grammatikprov, och med mitt minne så kom jag ändå ihåg allting. Får hoppas att det gick bra.

Ikväll blir det dock plugg, har en inlämningsuppgift i franska som ska in imorgon, och jag har inte ens börjat. Jag kan verkligen det här med att planera, ooja.

Och imorgon blir det då stan med elin, frida & maria. Vi ska köpa en present till zändrow som fyller år på måndag! (hade tänkt skriva grattis i förskott här, men ändrade mig när jag kom på att det skulle bli tjuvstart då). Vi har även smidit eevil-plans inför på lördag då vi ska fira våran blivande byxmyndiga gullunge. He kommer bli alldeles utomordentligt bra !

Känns som att jag borde gå och börja med franskan nu, vi synes & hojres. Pussssis.

....

22:30
17/02 2009
? 0
jag känner ingenting längre, känner mig bara... tom.

tom på ord, tom på känslor, tom på allt.

nu ska jag sova
godnatt

ork it

17:01
17/02 2009
? 0

Har inte kommit så många inlägg dom senaste dagarna av den enkla anledningen att jag helt enkelt inte har orkat.

I lördags kom ju då david på kvällen, vi såg lite TV och bara myste på, tog det rätt lugnt. När han hade farit så la jag mig och läste en stund innan jag slutligen somnade, hyfsat tidigt ändå för att vara jag.

Söndag gjorde jag absolut ingenting. Vaknade kring 12, åt, satt vid datorn, läste, åt igen, packade ihop grejerna och blev upphämtad av min far. Kort sagt: händelselös dag som egentligen inte ens är värd att skriva nånting om.

Igår hade jag en välbehövlig sovmorgon till 10.45, sen hade vi gympa första passet där vi fick välja mellan skidor och skridskor. För mig är det ungefär som att välja mellan pest eller kolera, men då jag är snäppet bättre på skidor så fick det bli så. Efter gympan hade vi bara SO och slöjd, och sen slutade vi. Var med elin en stund på kvällen, var tänkt att vi skulle plugga men blev inte så mycket av det. Förvånad? njaa.

Idag hade vi dessvärre ingen sovmorgon, utan var tvungen tvinga mig upp i vanlig tid. Tisdagar är nog våran jobbigaste skoldag med alla ämnena man stör sig som mest på. På gympan idag slapp vi allafall välja mellan skidor&skridskor, utan fick gå istället om vi ville, och antagligen så gjorde vi det då. Jag, frida & maria planera också lite inför på lördag, he kommer bli najsprajs ;) Nåja, fick skjuts av fridis hem och sen jag kom hem har jag inte gjort mycket alls. Suttit vid datorn, läst lite grann och sett på TV.

Jaja, nu måste jag gå.. Vi hörs, pusss.


RSS 2.0