bara för en stund

20:29
27/06 2013
? 0
Tjenare tjenare jobbar för fullt för tillfället och längtar sjukt mycket till på måndag då vi sticker iväg till Lycksele för några välbehövliga semesterdagar! Åker dit redan imorgon dock i några timmar då vi ska tävla fyra stycken pållar på travet.
 
Idag körde jag Cash Claim på rakbanan för första gången på flera veckor och bara det gjorde mig överlycklig. Att hästen sedan kändes helt otroligt fantastisk gjorde inte saken sämre direkt. När mycket annat är kaos just nu är det tur att hästarna levererar.
 
Lovis har varit här i veckan också och det känns jättetråkigt och tomt nu när hon har åkt igen.
 
Och i lördags spurtade bästa Suntory Royal hem Stonas Midsommarkrans efter ett grymt slutvarv - and she's BACK! Min Biggen var mer än godkänd också som fyra efter att nästan ha klättrat över ryggen på ledaren. Är nämligen lite svårt för den sengångaren att få upp farten igen när man väl varit tvungen bromsa men kusken var mycket nöjd och tror att han är tvåa annars. För Louise strulade det i sista sväng och utan det hade hon kunnat vara betydligt längre fram i mål, men hon såg ruggigt läcker ut och nu är vi äntligen tillbaka på banan igen! La Grande blidde väldigt trött efter ett tufft lopp. Vi tyckte att hon kanske blev trött lite för fort, men det visade ingenting på blodprovet eller när hon blev kollad i halsen så det är bara att ta nya tag.
 
 

håll om mig

19:24
18/06 2013
? 0
Oh holy mary vad jag är trött i kroppen orkar knappt sitta upp känns riktigt välbehövligt med en ledig dag imorgon.
 
Har varit klumpigare än klumpigast idag helt otroligt vad jag har lyckats göra illa mig överallt. Slagit huvudet x antal gånger och lyckats gå in i allt som finns i stallet tror jag, väntar bara in några läckra blåmärken nu. Dessutom har jag träningsvärken from hell efter mitt ridpass med Biggen igår.
 
Hade även tänkt duscha en häst idag utan att sela av den innan och nyss när jag skulle duscha själv så hade jag tänkt schamponera håret utan att blöta det först. Jepp det är min dag idag.
 
När inte jag fungerar som jag ska är det tur att hästarna gör det iallafall. Fina underbara djur. Dagens joggingrunda bakom älskade Cash Claim gjorde hela min vecka tror jag för hon bara daaaansar fram och det är såna stunder som får mig att fundera på hur icke-hästmänniskor klarar sig utan allt det där som hästarna ger en.
 
Dock är det inte alltid kul. Speciellt inte när man har ett hjärta som tillhör Allan Road. Den hästen kommer att bli min död det kan jag lova er. Mina nerver klarar inte riktigt av att ha en häst som är dålig mer ofta än vad han är bra och när han väl är bra så vill jag bara dö av nervösitet varje gång han ska tävla. Ett steg framåt, två steg bakåt, tre steg framåt, två steg bakåt ungefär så håller det på och nu har han iallafall fått träffa veterinären en sista gång. Verkade som att han hittade rätt ställe men vågar inte tro på det förrän jag sitter bakom den där snygga jävla rumpan och hästen känns precis som han ska göra.
 
Till helgen är det midnattstravet i Skellefteå och vi startar hela sju hästar bland annat mina tre stjärnor Big Boy Laday, Louise Winner och La Grande! Blir riktigt ruuuuligt.
 
Okej detta hann fan bli en novell alltså. Har förresten blivit med bil också och är så kär i min röda audi-pärla.
 
 
Puss på er älskade djur

för jag har tagit studenten

21:30
10/06 2013
? 0
Aaah var ett litet tag sen sist jag skrev.
 
Hunnit med att bo i stallet en vecka, festat lös med HP3A, gått balen och till sist tagit studenten. Känns helt sjukt. Helt jäkla sjukt. Har inte riktigt förstått det ännu tror jag.
 
Meen the show must go on och idag var det bara att jobba igen. Vässade en sjukt läcker La Grande inför starten på fredag (typ redan nervös) och en pigg Big Boy Laday fick gå ett lättare jobb under sadel i ridbanan. Har jag nämnt att mina hästar typ är bäst i världen?
 
 
 
 

RSS 2.0