running away from safety

18:34
31/08 2011
? 4
gsdnj jag är värdelööös på att blogga

checkade nyss out min webbkamera, kan ju älska alla effekter!


she moves in her own way

00:30
27/08 2011
? 0
idag är jag äckligt sjukt nöjd tjej - har köpt mig en ny dator ÄNTLIGEN! åååh så skönt att ha en snabb dator med stor skärm som man inte vill kasta ut genom fönstret var tredje sekund!

hade ju tänkt lägga mig tidigt ikväll och få sova länge men tydligen så är jag fortfarande vaken

imorgon drar jag till johanna i älvsbyn med mina snygga tjejor och kommer hem söndag, ha det bra peace ooout


pärlan<3

står och väntar på min skjuts men jag har glömt bort var jag ska

23:19
23/08 2011
? 0
Säg att du förstår mig "Nej vad menar du" jag vill att du förstår mig "Så vad menar du" du gör det mycket svårare än det egentligen är, vad är min tystnad värd?

lol har suttit med bloggen uppe i evigheter nu men vettefan vad jag ska skriva alltså

borde gå och lägga mig nu eftersom bussen går 7.25 imorgon men det intalar jag mig själv varje kväll varje dag varje vecka alla jävla veckor om året och jag vet fan knappt vad sova är längre så ingen idé åh jag är så värdelös.

allan är förresten dålig igen och blír han inte bra nu så ger lasse upp och då kommer han antingen bli min egen häst eller så kommer mitt hjärta gå i en miljoner små bitar.

trotsade min extrema träningsvärk från gymmet igår och for ut och sprang idag riktigt stolt över mig själv faktiskt och skönt var det!

borsta tänderna nu och sen försöka sova, peace out




puss på schemat

19:57
21/08 2011
? 0
ska dra till frida nu och ladda upp inför morgondagen! stör mig för övrigt på att det står fotografiskT bild a

i fell in love with the seaside

14:33
16/08 2011
? 1
förhelvete minna har redan skrivit alldeles för många inlägg om dig på den här bloggen så NEJ kommer inte skriva ett till!!!!!!!

drar för övrigt ut till stugan nu med kurre kokain och dr. phil, hörs om nån dag! peace out

johanna stonewall

00:42
16/08 2011
? 2

har hört att min blogg är tråkig, som om jag inte redan visste det!!! så ska tydligen skriva ett inlägg om min fina classmate johanni (som om det är intressantare?) tydligeeeen

ah iallafall så är johanna stenvall min söta gullevän som är lite galen, tokig och jävligt vimsig. hennes minne suger, hon har sämst lokalsinne i världen och hon är allmänt dålig på allt hon gör. en klassiker är ju att hon lämnar sin telefon i frysen med jämna mellanrum ;)

meeeen hon är rätt underbar ändå och jag tycker om henne ganska så jättemycket trots allt!!! hon är även min partner in crime mohaha












Mr. Maker

16:10
15/08 2011
? 2



Mr. Maker he'll be fine, it's alright it's OK, because of the love he gave away.

jag tror jag aldrig någon gång har trott på att tro

14:07
13/08 2011
? 1
karateminnisgirl: du kan suga!!!

igår vaknade jag hos frida och for hem, duschade och sen for jag iväg till jobbet på 2-fikat för ida & rasmus hade bakat på sin sista dag hehehee. var sen barnvakt åt min kusin, städade, bakade osvosv för min kära far fyllde hela 41 år! på kvällen blev det även obligatoriskt häng i fridas inglasning

ska ta det jävligt lugnt ett tag nu som vanligt sen måste jag städa har jag hört, ska till mamma sen idag mysigt och förresten så spelar luleå sin första match för säsongen ikväll kungligt!!


I really fucked it up this time, didn't I my dear?

17:37
11/08 2011
? 1
hejhej hemskt mycket hej

har typ flyttat in hos frida dom senaste dagarna och är bara hemma nu en snabbis för att laga mat åt min family innan jag ska dit igen

jaaa sen hade jag just inget annat att säga så vi hörs hej


i en dröm om att fly till någonting stort

17:36
10/08 2011
? 0
Du säger "När ni var små, säg vilka droger tog ni då?"

Jag är född i en tid precis när dammet lagt sig ner en meningslös tid, exakt en tusendel försent

och jag stal något du ändå var beredd att ge mig

12:27
05/08 2011
? 0

klev upp före tuppen imorse där kring halv 9 och följde med frida till stallet för hon skulle provköra en häst hon sen ska ta med sig när hon åker till wången igen. grymt tungt med tanke på att jag somnade väldigt sent inatt för att min sömn helt plötsligt fick för sig att sluta fungera!!!

nu har jag iallafall duschat och ska börja göra mig lite klar och sen 14.05 går bussen till luleå så vi hörs efter helgen HAEJ


i struggle to find any truth in your lies

16:00
04/08 2011
? 0

usch vad det är tråkigt att inte jobba, skönt att vara ledig och kunna göra vad man vill iofs men jag blir så sjukligt rastlös!!

idag ska jag iallafall städa och packa, imorgon drar jag först till stallet en sväng med frida och sen kl 3 tar vi bussen till luleå och stannar där tills på söndag weehooo.


för dom som kallat mig "en skada redan skedd"

00:03
03/08 2011
? 0
hängt hos minna två nätter i rad, bokat biljetter till luleåkalaset och fixat boende, känns mycket braaa.

här hade jag tänkt ladda upp en massa bilder från igår men tydligen inte enligt min dator så då får ni bara en bild på vackra jag och min gullejohanna pözzpözz




RSS 2.0