only the strong will continue

23:07
27/02 2013
? 0
Det går tungt. Noll motivation för tillfället. Men det går inte att sätta fingret på det.
 
Rätt tråkigt på bloggfronten. Men det är så allt är just nu, tråkigt. Och jag borde anstränga mig lite mer men min ork har övergett mig. Finns ingen lust.
 
Hästabstinens har jag dock. Två lediga dagar och jag håller på att längta ihjäl mig.
 
Helt otroligt vilken inverkan de fyrbenta har på ens liv. På mitt liv. Många gånger vet jag inte vad jag skulle ha gjort utan dom. Älskade underbara fantastiska djur.
 

nöjd nöjd nöjd

18:13
21/02 2013
? 0
14,5 sista varvet. 6:a i mål och det känns som en seger.
 
Snällt lopp my ass. Dödens och varvet kvar fick han en häst utvändigt om sig i tredjespår som han svarade ut. In på upploppet trodde Lasse på seger men ringrosten satt nog i benen sista biten och då kom alla hästar bakifrån på samma gång.
 
Äntligen var det lite go i honom dessutom. Hästen som brukar gå baklänges i starten tog nu nästan ledningen och Lasse fick för en gångs skull sitta och hålla i honom i värmningen.
 
Nu är vi igång.

Big Boy Laday

21:42
20/02 2013
? 0
Imorgon gör han årsdebut. Min vackra kille.
 
V4-2. Spår 6. Lasse kör. Skelleftetravets årspremiär. Och jag är redan nervös.
 
Har längtat i veckor efter denna dag och det är ju ungefär 99 % chans att det går åt helvete. Brukar göra det när man tror och hoppas.
 
Men. Årsdebut som sagt och Lasse kommer inte att gasa ihjäl hästen. Tar han sig i mål på ett bra sätt och är hel och fräsch så är jag nöjd.

NEW HEIGHTS

21:21
18/02 2013
? 0
 
Denna går på repeat just nu. Skön låt.
 
Har besök av världens bästa tvååring i några dagar så kvällen har bestått av en hel del bus. Hunnit gå på en kvällspromenad även och nu ska jag hoppa i duschen innan jag kryper ner i min sköna säng.
 
Vet egentligen inte vad jag hade tänkt skriva men då kan ni få några söta bilder på mina hästar från i lördags istället. Pöss o kram.
 
 
 
 
 

verklighetsutflykt

22:54
10/02 2013
? 0
Bra helg. Som oftast.
 
Jobbjobbjobb igår körde tre kanoner som var så fina så fina. Bellisma gick hurtiga intervaller på rakbanan, snabbaste gick i 28-tempo och det sprang hon utan problem. Jäkla fin liten travare. Sen La Grande fem tuffa vändor i backen och det kändes som att hon var ute på joggingtur. Exemplarisk som vanligt och jag längtar längtar tills hon ska ut och tävla igen.
 
Och sen sist men inte minst körde jag äntligen Allanballan Road i ett ordentligt jobb igen och ingen kunde vara lyckligare än jag. Hästen verkade lika glad som jag också, sprang med svansen i vädret och hela han utstrålade glädje. Fem vändor i 32/33-tempo och då satt jag bakåtlutad och finåkte. Blir rörd alltså när jag ser hur han, trots år av skadehelvete, fortfarande har sån jäkla positiv inställning till att träna.
 
Jag kommer att leva på gårdagen i evigheter. Underbara Allan Road.
 
Busade med fina lillasyster efter stallet igår och det känns helt sjukt att nästa gång jag träffar henne har hon fyllt två hela år. Herregud vad tiden går fort. Sedan på kvällen blev det lite melodifestivalmys med Rebecca.
 
Och idag klev vi upp, åkte till stallet och fodrade hästarna och sedan tog jag och Linnea oss en timmes skrittur i kylan på Louise och Calle. Trevligt, men kallt som fan. Så värt det ändå.
 
 

only know you love her when you let her go

23:08
06/02 2013
? 0
Hei hei gott folk. Händer inte så mycket, glider runt fick studentmössan idag (förstår ni hur sjukt lite tid det är kvar nu?) samt gått och skaffat tandställning sisådär några år för sent. Kan inte prata ordentligt, ont som fan gör det och hur det är tänkt att man ska kunna äta med det här järnskrotet i käften är en bra fråga. Men det lär ju bli bra i slutändan iallafall.
 
Lulu startar imorgon i Boden. Även Cool Hall som gör årsdebut. Gött mos.
 
Calle-mannen i somras! Britt Lindgren som fotat.

Arvidsjaur

22:43
04/02 2013
? 0
Drog till Arvidsjaur i fredags med söta vänner och helgen bjöd på en tvådagars, studentfest, uppsala-bor, österrikare, en jävla massa dans, lite för mycket alkohol och alldeles för lite sömn. Men kul hade vi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0