DIRTY PAWS

17:41
23/07 2012
? 0

det är så här man mår när man hemligheter har

15:48
20/07 2012
? 0
Åkte ju till Solänget och kändes som att det mesta blev fel för oss, men Louise kammade iallafall hem en tredjeplats efter att ha förlorat andraplatsen i sista steget så hon var väldigt bra.
 
Cool Hall var också jättebra egentligen och med en annan kuskinsats hade det lika gärna kunnat bli seger.
 
Och efter att ha jobbat nästan non stop och sovit cirka 12 timmar sammanlagt de senaste tre dygnen har jag haft mig en välförtjänt ledig dag idag. Var jäkligt skönt faktiskt att vakna upp imorse utan att behöva stressa iväg någonstans och det tror jag min kropp också tyckte då varenda muskel jag har hade sagt upp sig igår. Travlivet är minsann ingen lek.
 
Tydligen ska det ätas vårrullar och våfflor till middag här idag, lite udda blandning kanske men gött ska det bli. Hoj!
Biggen och Allan, mina snyggaste killar!!
 
 
 

they used to sing about the birds and the bees

01:22
18/07 2012
? 0
Våra hästar är bäst. Tänkte bara att ni ville veta det.
 
Big Boy Laday tog ikväll andra raka segern. Från dödens. Med fyra hela längder vann han och efter loppet var han fortfarande pigg. Fy vilken stjärna vi har fått tag i! Underbara kille.
 
Seven Road blev trea. I ett lopp där han kanske inte ens skulle få prispengar och denna tredjeplats hade kunnat vara en andraplats om kusken bara dragit norsken, med tanke på att den där hästen inte tar i förräns han får skygglappar.
 
Plenty blev för pigg, slog ihop i sig själv och kastade sig i galopp. Två gånger om.
 
Allan och Doshen var med i struligaste loppet ever. Ett ekipage hade materialfel som tog sisådär en halvtimme att fixa. Under denna halvtimme hann samtliga hästar stressa upp sig i sinne, en häst reste sig rakt upp så kusken flög ur och tog sig en skentur med vagn. Och då kan jag ändå säga att det var bara ren tur att det var enda olyckan som hände.. Doshens nerver klarade inte alls av detta så när loppet väl skulle gå var han genomblöt i svett, uttorkad och ingen ork så det blev galopp för honom när krafterna tog slut.
 
Allan gick dock jävligt bra och efter att det strulat sig lite med positionerna spurtade han hem en femteplats och gick som bara den över upploppet. Bådar gott inför framtiden!!
 
Nu ska jag sova nån timme sådär innan klockan ringer igen och vi packar Ederblixt, Cool Hall och Louise Winner på lastbilen mot Örnsköldsvik och Solängets travbana. Pöööösssss
 
Fick förresten ett pris idag. För att jag sköter världens bästa häst. En fin liten Sverige-skål och ett presentkort på 300 kr på Royal. Helt okej!!
 

for years I've been holding it down

23:34
13/07 2012
? 0
Hei hei hei hemma igen efter en rätt grym vecka i Lycksele. Har varit rätt dålig på att ta bilder och grejer och dom få jag har tagit får ni vänta på ändåååå hehe.
 
Haft jäkligt kul men det var skönt i sinne att komma hem och skita i tält, luftmadrasser och sand överallt. Längtat ihjäl mig efter världens bästa hästar även så blir nog en tripp till the stable imorgon för att kolla läget och pussa på stjärnor.
 
På tal om stjärnor så startar samtliga av stallets tävlingshästar nästa vecka. Fem stycken på tisdag i Boden och tre stycken på onsdag på Solänget. Allanballan Road gör comeback i Boden återigen efter sin lilla skentur på E4an så ska bli kul att se vad han kan! Big Boy Laday startar i ett annat lopp i Boden han också, och min tredje stjärna Louise Winner går ut i ett försök till Diamantstoet på Solänget.
 
Övriga starthästar är Plenty of Space som var jäkligt bra som tvåa från dödens senast i Lycksele, Josefins Seven Road, Loads of Dosh (i samma lopp som Allan), och sedan även Ederblixt och Cool Hall på Solänget. Cool Hall som för övrigt tog andra raka segern i Lycksele i lördags och Ederblixt som i senaste starten rekordsänkte hela två (!!!!) sekunder!
 
Cool Hall och Louise Winner startar på V86. I varsitt lopp med 100.000 i förstapris. Det känns lite overkligt faktiskt och oavsett hur det går kommer våra hästar alltid vara bäst i världen!
 
Louise, Allan och Biggen <3
 
 

vampire diaries

00:42
05/07 2012
? 0
Och på tal om något helt annat såg jag det här klippet och ville nästan gråta lite. Kan inte vampire börja om NUU!!!
 

SWEET HOME ALABAMA

00:15
05/07 2012
? 0

Har till sist lyckats packa allting klart, hoppas jag!!! Eller typ hälften av grejerna ska jag hämta imorgon hos pappa, det är en jävligt stor nackdel att bo på två ställen när man ska packa kan jag konstatera.... Dubbelt så mycket space att tappa bort grejer på.

 

Men nu är det nära iallafall, helt sjukt!! Ska till stallet imorgon och bli bjuden på lunch, sedan fixa det sista och sen på eftermiddagen åker vi kan knappt fatta det alltsååå.

 

Dunkar lite musik på vår fina lycksele 2012-playlist och taggar!!



wake up wake up you got to find a way out of here

16:29
04/07 2012
? 0
Idag har jag minsann varit ledig and it felt damn good kan jag säga. Gått på stan en snabbis med frida och hittade lite fint.
 
Just nu tvättar jag i sinne och resten av kvällen lär bestå av mer tvättande, hårfärgande och packande inför le lyckseeleee. Imorgon någon gång åker vi och det ska bli så sjukt skönt!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Några bilder från förra året, pöss!!

känner du lyckan igenom sorgen

22:54
01/07 2012
? 0
Hei mina få men trogna blogreaders har precis kommit hem från frida där vi har hängt lite, planerat inför lycksele (snart åker vi!!!!!), färgat hår och lite sånt där och imorgon ska jag jobba igen.
 
I fredags var vi på trav i boden och där sprang min ädle springare Big Boy Laday in på en överlägsen förstaplats, eller som PT skrev: Han lekte hem segern.
 
 

RSS 2.0