...

21:42
25/06 2009
? 0
LYCKSELE NÄSTA!! :)

just watch the fireworks

17:46
25/06 2009
? 0
Kom alldeles nyss innanför dörren. Först for jag somsagt och solade på pottan med maria&frida. Vi tog oss även nåt dopp, iallafall jag och frida ;) Sen fick jag och maria för oss att vi skulle till stan, så då gjorde vi det. Köpte ett par shorts och en tröja. + ett par shorts som maria ska få i födelsedagspresent av oss, hehe.

Sen for vi till pappa och hälsade på missarna, hämtade min madrass, kudde&täcke och sen gick vi tillbaka hit. Nu ska jag bara göra mig nå mat och sen packa ihop grejjorna och fara till maria nån gång under kvällen =)

Jag vet inte hur länge vi blir borta, men typ en vecka. Kommer då inte kunna uppdatera nånting, så förvänta er inga inlägg.

Puss!

my echo, my shadow and me

11:03
25/06 2009
? 0
Efter det förra inlägget var det som tänkt att jag skulle sova. Men icket, då kommer mamma in och lägger sig med mig så låg vi och pratade en stund.

Ojojoj alltså, jag har nog inte skrattat så mycket på länge. Mamma var hur övertrött som helst och slängde ur sig saker kors och tvärs som hon inte ens visste om att hon sa. Först låg vi och pratade om stockholm, sen mitt i allt så började hon prata om vilda västern: "alltså, på vilda västern...där sköt man ju allt..... man sköt inte alls bara grisar...dom sköt ALLA djur.........till och med varann"

Jag somnade iallafall kring 4, så jag är ändå gode stolt över moi för att jag har uppe den här tiden.

Ska bara göra mig klar, sen ska jag till pottan och sola med frida&maria:)

i'm screaming at the top of my voice

01:59
25/06 2009
? 0
Har haft en härlig kväll slash natt här hemma med mami. Har nog saknat henne mer än jag insett själv under veckorna hos pappa nu. Vi har suttit och pratat lite, och det är nästan läskigt hur väl hon känner mig. Är det minsta fel så ser hon det direkt, utan att jag själv ens vet om vad felet är.

Hursomhelst så blir det nog inte stockholm, utan lycksele med maria, elin & frida istället :D Det blir kalas.

btw....

15:22
24/06 2009
? 0
...här är the real annons för våra missekissar. Det står att priset är 300, men det är mest bara för att vi ska "avskräcka" såna idioter som köper kattungar som mat till sina ormar.

i know how it feels to be lonely in a room full of people

15:07
24/06 2009
? 0
Oj vad jag älskar det här vädret! Har suttit ute på balkongen och stekt nästan hela dagen, så jäkla skönt det är.

Imorse kring 9 vaknade jag av att någon dampknackade så uta helvete på dörren. Det tog ett jävla tag innan personen gav sig och kastade ner fyra skivor i brevinkastet istället. Vad ska det vara bra för?

Efter den lilla incidenten så gick jag och la mig igen och vaknade kring 12.

Borde egentligen gå ner på ica och köpa mig nånting att äta, men jag orkar inte. Mamma kommer hem vilken sekund som helst, och då ska vi bestämma om det blir stockholm ikväll eller icket.

touch me i'm going to scream

00:25
24/06 2009
? 0
Kom hem för ett tag sen. Har varit ute med elin & zandra:)

Vi började på ica där vi köpte oss lite gott, sen for vi till pottan där vi fikade, badade, åt glass och försökte undvika att bli myggbitna (detta var dessvärre omöjligt). Efter det for vi hem till mig en stund, googlade (<3) lite grann on the internet och sen for vi ut till lekparken en stund.

Nu ska jag kolla runt lite mer på antarnäät, sen blir det att läsa och/eller se twilightfilmen.

Har tagit bilder, men det kommer imorn isåfall. Too bad.

you, me and the bottle makes three tonight

12:05
23/06 2009
? 0
Med tanke på tiden jag somnade inatt så är jag ändå lite småstolt över mig själv för att jag är vaken den här tiden.

Fast å andra sidan, när regnet vräker ner över plåttaket på lägenheten så är det nog oundvikligt att vakna. Speciellt när vi bor på andra våningen. Hehe.
 

one more sad song

03:10
23/06 2009
? 0

Funderar på att sova, känns som att det är läge för det om jag överhuvudtaget ska ta mig upp i rimlig tid imorn.

Kom hem från fridis för ett tag sen, har varit med henne, elin & zandra :) det var mycket trevligt. När jag kom hem åt jag nudlar, bara för att jag var så förbaskat sugen på det, hehe.

Ska kolla runt på några fler hemsidor, sen blir det bannemig sängen.

Puss!


remember me as a time of place

22:13
22/06 2009
? 0
Tjoho, det här blir typ premiärinlägget från mammas mac. Brukar vanligtvis sitta vid min egen PC, vanemänniska som jag är, men nu har jag som kommit på att det är lika bra jag använder den här som ändå har högtalare, hehe.

Sitter nu och äter lite godis, väldigt ovanligt. Onyttigt, men oj så gott. Hade tänkt fixa till mina naglar lite, just nu är dom inte särskilt fagra. Varannan svart och varannan neon-rosa, + att dom har flagnat mycket. 

Senare får vi väl se om nån har lust att hittopå nå, annars ska jag väl inte göra särskilt mycket.

Pussss.




cats for sale

21:33
22/06 2009
? 2
Unfortunately så har våra små missekissar blivit alldeles för stora alldeles för fort, så nu är det dags för dom att ta sitt pick och pack och flytta till nån annan vänlig själ.

Finns det nån där ute som vill ha en alldeles egen liten skrutt som springer omkring och pissar lite överallt, välter ut blomkrukor och biter dig i fötterna när du minst anar det? Tveka inte att höra av dig! :)










never ever again

17:36
22/06 2009
? 0
Sitter hos mamma nu, vi har nyss ätit. Stripsmeny (L)

Har hänt lite saker så våran lilla stockholmresa kan vara i fara, men vi får se. Är bara så jävla typiskt att allt ska hända mamma, jag tycker så synd om henne.

Anyway så blir jag ensam hemma i två dagar nu, så om det är någon som är sugen på att hitta på nånting så är jag på! definitely.

even when we're falling apart

14:22
22/06 2009
? 0
Nu är allt fixat och klart! Till min stora förvåning rymdes faktiskt allt i en stor väska... Nåja, nästan allt iallafall.

Nu väntar jag bara på att mamma ska vakna upp ur sin dvala så hon kan komma och hämta moi. Senare blir det väl att hittopå nå. Känns lite wierd nu när det var så länge sen jag träffade hon, hehe.

Jaja, pusss.

i can see that you're uneasy and it's not gonna change

13:02
22/06 2009
? 0

Jag som hade tänkt kliva upp hyfsat i tid ändå så jag skulle hinna allt snabbt, men icket. Halv 12 klev jag upp, vilket var lite för sent.

Nu är jag då färdigfixad och klar, nu ska jag bara packa in alla saker i väskorna, sen får mami komma och hämta mig.

Skriver väl sen, tjing.


you got your reasons, but i don't need them

23:26
21/06 2009
? 0
Usch vad svårt det är att packa... Har hittills packat en väska med kläder, men jag har myycket kvar. Blir lättare imorn när jag har använt klart alla sminkgrejer, hårtork and so on så jag kan packa ner det också.

Blir för övrigt stan imorgon för att köpa några sista saker innan vi far. Behöver ett par shorts, leggings och lite till. På tisdag hoppas jag dock att jag hinner fara till stallet, så jag får träffa mina pälsklingar lite, är ju somsagt borta rätt länge.

Och angående det förra inlägget, ni behöver inte förstå nånting. Vad jag skrev om är my little secret ;)

Nu ska jag gå och tvätta ansiktet och sen göra mig klar for the bed. Imorn kan jag nämligen inte sova till 1 som jag gjort i helgen, hehe.

Puss!

RSS 2.0