Trött

21:33
21/02 2014
? 0
Trött, tröttare, tröttast är jag just nu. Hunnit med att jobba och busa med lillasyster idag och nu kryper jag snart ner i sängen igen. Ska jobba imorgon också och ber till högre makter om att det här skitvädret lägger av så jag slipper gräva fram bilen imorgonbitti.
 
Seeen mina kära blogreaders (för ni är så många osvosv) bär det av mot Skurup på söndag!
 
Saknad Allanbus <3
 

<3

22:59
16/02 2014
? 0
 
 
 
 
Älskar verkligen dom tre sista bilderna. Bästa Tuttifrutti och Biggen är så fina med lillasyster.
 
 
 

I hope you are laughing when the sun shines

22:47
16/02 2014
? 0
Hej hej hej bloggen vid den här tiden om en vecka har jag förhoppningsvis landat på Malmös flygplats (still wondering hur förvirrade lilla jag ska lyckas hitta rätt på TVÅ flygplatser).
 
Igår blev det först middag på Golden Dragon, åh herre vad gott det var, innan vi partajade loss för att fira Sofie 20 år i staden. Very funny var det och sen fick jag skeda med min Linnea hela natten lång, hehe. Mindre roligt dock när väckaren ringde imorse och det bara var att pallra sig iväg till stallet för att lasta tre pållar och åka till Boden och tävla.
 
Tog inga egna bilder så snor den här av Sofie, hahaha. Love to the partyhats.
 
Nej nu krypa ner i sängen och imorgon ska jag njuta av en lååång sovmorgon. Nighty!
 

Trötter

21:28
06/02 2014
? 0
Halihalå!

Lasse var på trav så jag jobbade ensam idag, tack och lov kom Sofie och hjälpte mig annars hade jag väl varit kvar i stallet än, haha. Körde tre superfina märrar i form av Cash Claim, Super Julia och La Grande och dom briljerade som vanligt. Efter dagens jobb är jag ännu mer sur på Cash Claim för att hon galopperade när hon startade i söndags, för som hon kändes idag och som det löste sig i loppet för henne är jag övertygad om att hon varit med och gjort upp om det.. Bara ta nya tag!
 
Kom hem, duschade, städade (woop woop jag äger ett golv) och sedan fixade jag det sista till min outfit till på lördag så nu är jag redo att rocka travgalan.
 
På tal om nåt annat så har jag bokat resa och den 23 februari flyger jag ner till Skåne och hälsar på och jobbar åt bästa Frida!
 
Nu ska jag faktiskt chocka mig själv och krypa ner i sängen ovanligt tidigt, jobb imorgon och sen när jag kommer hem så är underbara lillasyster här.
 
Gullungar
 
 

RSS 2.0