...

07:13
27/02 2012
? 0
http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/senaste_nytt/artikel.aspx?ArticleId=6744982

heheh så stolt!!

lycka

22:25
25/02 2012
? 0
ja herregud, vet inte ens vars jag ska börja för den här dagen har varit så fantastisk att jag nästan måste nypa mig själv för att vara säker på att jag inte drömmer. nästan så jag går och väntar på att något dåligt ska hända nu för det är fan inte mänskligt att vara så här lycklig!

började dagen iallafall med att köra min ädle springare allan i backen och han kändes fantastiskt fin och han ska eventuellt kvala nästa söndag och det är ett stort stort stort framsteg! körde även cool hall i backen med linnea och sexy muscles och calle var superfin.

sen gjorde vi klart det mesta och bänkade oss framför datorn för att se suntory royal starta i v75-5 och hästjäveln springer och blir tvåa och cashar in 100.000!!! vi har ju alltid vetat att hon är en häst utöver det vanliga men att hon skulle vara SÅ OTROLIGT bra när det ändå är en v75 final det gäller med några av landets bästa hästar, nae det är helt sjukt. hon var inte alls långt efter den obesegrade storbraka favoriten i mål heller!

efter det blev det rally hem för att bänka sig framför louise winners lopp och det såg länge mörkt ut, innan sista kurvan låg hon sist men in på upploppet spurtade hon förbi allt och alla och tog en fantastiskt härlig seger och jag kan tänka mig att lasse ler hela vägen hem från stockholm inatt.

är så otroligt äckligt glad och stolt över hästarna och jäkligt tacksam över att jag får jobba med så otroligt fina djur och jag tror att otroligt har blivit mitt nya favoritord men det är otroligt otroligt otroligt roligt när det går så bra och det kom några glädjetårar idag minsann.

som om inte det vore nog tog luleå en riktigt skön seger mot färjestad med 4-1 och ligger fortfarande i serieledning med 5 poäng ner till närmsta lag. det går bra nu kompis det går bra nu!


arrogant boy love yourself so no one has to

22:23
24/02 2012
? 1
travet igår och två placeringar på tre hästar får ändå ses som klart godkänt, bortsett från sista hästen var det bra prestationer. är gode trött idag dock så tänkte lägga mig nu så jag orkar med helgen som kommer bestå av jobb jobb jobb och lite jobb, tur att det är det roligaste jag vet annars hade det varit tungt.

och imorgon håller vi alla tummar och tår fast har hört att man bara ska hålla en tumme annars ger det otur, meeeen iallafall så önskar jag verkligen all lycka till fina suntory som går ut i v75-5 imorgon och självklart även till louise som startar i sista loppet för dagen, hoppas dom sköter sig och att dom är friska och hela, får bra lopp och att resan har gått bra och allt det där!


Suntory Royal!

give me therapy, i'm a walking travesty

22:10
22/02 2012
? 0


vet egentligen inte varför men det är någonting med den här låten som gör den så jävla jobbig att lyssna på, förut gjorde det verkligen ont i hela kroppen när jag hörde den och det är jobbigt det där med minnen.

ganska märkligt ändå hur någonting psykiskt kan påverka en så starkt fysiskt också.

det hade varit mycket enklare om allt var som vanligt, jag har med tiden lärt mig hantera vanligt. men just nu hatar jag mig själv, för tänk om man vet aldrig och det är den delen som är värdelös för såna som jag får bara se lyckliga slut i filmer.


det är mitt eget fel vad som än hände med mitt hjärta

23:12
19/02 2012
? 0
Vad vet du om månljuset förrän du blivit sönderslagen under det, och vad vet du om gryningen förrän du mött varje morgon med sömnlösa ögon. Vad vet du om solen förrän nån släckt alla ljusen och vad vet du om att inte vilja vakna längre, ni kommer få se er ungdom ruttna framför er.

Och vad vet du om kärleken förrän du förgäves hatat den, och vad vet du om när hjärtat kan bränna för kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva.



för trött för att sova kan inte sova en knapp att stänga av hjärnan med hade varit praktiskt, vill så mycket men kan så lite och jag har så otroligt mycket bra grejer i mitt liv men idioter finns det gott om ändå. kommer aldrig kunna förstå varför vissa människor beter sig som dom gör, det är för mig verkligen ofattbart hur man medvetet kan vilja orsaka en annan människa så mycket olycka. finns inte mycket jag hatar mer än att se personer jag bryr mig om fara illa, speciellt inte på grund av andras oförmåga att bete sig i ordning. fyy

Sprid ut bensinen över solnedgången, riv ner staden, häll ut havet ända bort till horisonten, tysta ner musiken, hon kommer aldrig hit igen.

chasing the light

19:10
19/02 2012
? 0

började 8 imorse, gjorde klart i stallet sen körde jag och linnea i skogen med cool hall och sexy muscles, gjorde klart resten på eftermiddagen och sen for jag hem. har ätit, duschat och nu planerar jag att göra inte ett dugg resten av kvällen tillsammans med en fet chokladkaka! tur att jag tycker att hästarna är det roligaste jag vet för är rejält trött och sliten i kroppen nuuu.

och nästa helg startar suntory royal på V75 i finalen av Diamantstoet med 200.000 i förstapris, det är minsann inte illa alls. louise winner följer även med till stockholmia och startar i ett av ramloppen, duktiga tjejor. så då blir det jobb hela nästa helg även men jag klagar ej!

förresten så vann luleå igår och ligger fortfarande i serieledning sex poäng före skellefteå ooh så viktigt


fire is burning around me, are you gonna burn with me too?

18:12
18/02 2012
? 0

hunnit komma hem, tagit en ordentligt skönt dusch och mättat magen så nu ska jag snart springa till pappsen för lite luleå-djurgården

fick köra min fina ballanbus idag, vi körde snabbt på rakbanan och var nere i 20-tempo som snabbast och han kändes pigg och fin! sen körde jag och linnea ut i skogen med plenty och blixten och det var INTE nådigt hur pigg lillplenty var, hade gode mjölksyran i armarna hela vägen och var helt skakig när vi kom tillbaka till stallet. meeeen meeen han kändes mycket fin iallafall.

JOBBAAA imorgon aswell blir nog en tidig kväll cause i am very tired

peace love and understanding


bucket list part two

22:48
17/02 2012
? 0








SHE GOT THE HONEY

22:16
17/02 2012
? 0


well hellooo mat kearney puss på din fina musik

underneath and unexplored

17:18
17/02 2012
? 0

som sagt travet igår och hästarna var jätteduktiga! båda två blev trea och fick perfekta lopp och kuskarna var supernöjda med dom så även vi! jag och linnea var även ett mycket bra team och allt gick som smort trots att det var rätt stressigt.

dryg resa fram och tillbaka, var hemma efter ett nån gång har inte sovit många timmar inatt och är trött som bara den men så värt det ändå.

imorgon är jag egentligen ledig men tänkte åka till stallet ändå och hjälpa till för att jag är så gullig och snäll. nä men känner inte för att sitta inne och sega hela dagen blir tokig och måste arbeetaaaa.

ikväll ska jag nog hänga med min radarpartner lolinnea

pusspuspsupsus


någon dag kanske jag kör över dig här utanför

11:04
16/02 2012
? 0
sovit gött som bara den inatt och nu är jag redo och klar för att fara till stallet och göra i ordning stjärnorna och sen gasa mot umåker!



Vackra Louise Winner!

om jag var tio år yngre skulle jag inte behöva dig längre

22:16
13/02 2012
? 0
varit på nolia och kollat läget lite och imorgon ska våran klass va mässvärdar på mässan, väldigt roligt....

resten av veckan blir iallafall chill och på tooorsdag åker jag och linnea till umeå och startar stjärnorna cool hall och louise winner!

ikväll har jag för övrigt hängt hos minna

så säg det och få det gjort, det finns bara ett sätt att brinna upp. PÖSS




lilla utsikten från högsta våningen i eiffeltorneeet

you can run but you won't get far

20:40
12/02 2012
? 0
Jobbat som sagt hela helgen vilket har resulterat i att jag har ont i hela kroppen och är sjuukligt trött, det är illa när jag inte ens orkar baka en kladdkaka liksom....

Igår körde jag och linnea fyra stycken kanoner och idag har vi bara tagit det ordentligt lugnt från det att vi gjort klart i stallet på morgonen till vi skulle ta in hästarna på eftermiddagen. Sen när vi var klara stannade vi kvar i stallet för att se när Suntory Royal skulle starta på Solvalla men nääää efter att Lasse körde Piteå-Stockholm igår så tyckte hästen att det var ett kanonbra tillfälle att prova tävla i galopp istället för trav och blev diskad direkt. Bara att vända hem för dom och det känns inte alls surt nejnej.

Sovmorgon imorgon så äckligt skönt!!















Det är verkligen sanslöst hur mycket jag älskar den här hästen och det känns som att jag tjatar om det i vartenda inlägg men inga ord i världen kan beskriva hur mycket han betyder för mig. Det bästa jag vet<3

slept right through the dark

21:59
09/02 2012
? 0

Fredag imorgon, så fruktansvärt skönt! Ska däremot jobba både lördag och söndag i helgen så ingen vilohelg för min del men det är lugnt och ska bli kul faktiskt.

Idag lagade jag gomiddag åt pappa och rebecca sen for vi iväg och hälsade på björn och emma och käkade lite semlor det satt gött i kistan samt busade med världens gulligaste kusin, sen såg jag lite hockey och nuuuuuuu tänkte jag lägga mig faktiskt

Förstår inte hur någon orkar läsa min blogg förresten skriver om samma saker dag ut och dag in....


I woke up and wished that I was dead

19:29
08/02 2012
? 0
Skön skoldag där vi i princip bara suttit och sett på när hp2a tog sig hela vägen till final i fotbollsturnering i skolan, strongt jobbat och vi slapp diverse lektioner

Nu ska jag tydligen ut och gå en sväng och sen iallfall försöka lägga mig tiiiidiiigt för en gångs skull

Och det är så otroligt fånigt men det känns i hela kroppen, du vet? Och jag behöver en smäll på käften för att kommma i rätt balans någonting stort att distrahera bomben i min hjärna

"In the end we only regret the chances we didn't take, the relationsships we were afraid to have, and the decisions we took too long to make"




RSS 2.0