the city never sleeps

19:25
27/01 2013
? 0
Fina underbara lillasyster har varit här sen i fredags så helgen har bestått av en hel del bus. Tomt nu när hon har åkt.
 
Jobbade igår och körde tre mycket mycket fina kusar. Lunkade till Burvik med en pigg och helt haltfri (!!!) Allan Road som sprang med svansen i vädret och var väldigt sur på mig för att han inte fick springa lika fort som han ville. Hoppet lever.
 
Red tre galoppintervaller i backen även på en pigg och glad Sexy Muscles innan min ork tog slut. Jesus christ superstar vad jobbigt det var alltså och idag har jag träningsvärk i varenda muskel i kroppen tror jag. Barnsligt roligt var det iallafall att susa igenom skogen i full fart och det verkade hästen tycka också.
 
 
 
 
 

DEMONS

17:48
24/01 2013
? 0
 
"When you feel my heat
Look into my eyes
It’s where my demons hide"
 
Hur detta underbara band har lyckats gömma sig för mig all this time är en jäkla bra fråga. Men bättre sent än aldrig.

Puss

23:08
22/01 2013
? 2

Min lillasyster är världens bästa. Jag älskar dig knäppunge.

 


you die when you are young

21:01
20/01 2013
? 0
Fiiin dag i stallet idag. Som alla andra dagar då.
 
Körde tre fina kusar idag i form av Bellisma, Cash Claim och Plenty of Space. Superfina alla tre och jag kan inte göra annat än längta till våren/sommaren då våra nyblivna treåringar ska börja ta sig ut på travbanorna. Att följa unghästars utveckling är otroligt roligt och det är nästan så att jag blir lite rörd när jag sitter och kör dom och känner hur mycket dom går framåt för varje jobb.
 
Och Plenty är ju även en sort för sig. Piggare än piggast men har nog aldrig känts bättre än vad han gör just nu. I backintervallerna i dagsläget är det inte många hästar som slår honom. Synd bara att han senast ville tävla med startbilen.
 
Börjar få lite ont i min lilla hals and I don't like it. Ska dricka lite te, se en film och mysa lite och sen är det sängen som gäller.
 
Verabus i somras.
 

with every beat of my heart

23:40
15/01 2013
? 0
 
Har inte riktigt förstått det än. Tror jag.
 
Tänker på ditt stora bruna huvud i min famn. Hur jag lutar min panna mot din panna. Så står vi länge länge och jag tänker att man får det nog inte bättre än så här.
 
"I will love you until the end of time"
 
Sedan tänker jag att nu får vi inga fler sådana stunder. Och jag bryter ihop lite.

Sexy Muscles

23:11
14/01 2013
? 0

Idag fick jag uppleva baksidan av den här sporten. Beskeden man vet kan komma men som man ignorerar in i det sista. Telefonsamtalen man inte vill få. Orden man inte vill höra.

Det går inte att förklara smärtan för någon som inte förstår och just idag hatar jag att jag älskar dessa underbara hästar av hela mitt hjärta.

All tid man spenderat tillsammans. Varenda minut man lagt ner på att hästen ska må som en stjärna. Skapat ett band. Minnen. Och sen kommer dagen när det inte finns någonting man kan göra.

Det. Gör. Så. Ont.

Vackra älskade underbara fina fina fina fina Sexy Muscles. Inga ord kan beskriva hur mycket jag älskar dig.


out in the streets they say

21:45
10/01 2013
? 0
Hej hej bloggen aktivt här som vanligt.
 
Haft fullt upp minsann. Jobbat i princip hela lovet bortsett från fyra härliga lediga dagar.
 
Känns nästan som semester nu när skolan börjat om. Sista vårterminen ever dessutom.
 
Hunnit med att äntligen ta det förbannade körkortet dessutom och ikväll har jag cruisat runt en sväng med systeryster.
 
Stall Lars Marklund inledde 2013 på bästa sätt även. 39.700 inkört första tävlingsdagen. Louise spurtar efter sen lucka och blir tvåa knappt slagen. Suntory var med i ett ryckigt lopp och eftersom hon hade 20 m tillägg så lyckades hon aldrig ta något på starthästarna men blev 5:a ändå. Super Chriss 8:a efter att ha suttit fast med alla krafter sparade men bäst för dagen var Ederblixt som dundrade ifrån motståndet och vann med 5 längder på fina tiden 34,2 på isbana.
 
Kommer bli väldigt svårt att slå fjolårets siffror, men vi ska minsann försöka! Och om det är någonting vi siktar på 2013 är det att ta en V75-seger för det lyckades vi aldrig med 2012, istället blev det "bara" två st andraplatser.
 
Slänger in en bild på en ful Allan Road också. Bara för att jag längtar efter sommaren. Hans sommarpäls är typ to die for. Snyggast i stallet. "Blank som en säl" som Lasse brukar säga.

mitt 2012: maj-augusti

23:53
01/01 2013
? 0
MAJ
 
Umgicks bland annat med den här muppen. "Undra om jag får sitta på handikapplatserna på bussen nu"
 
Hamnade i kopiatorrummet och hängde upp fina bilder i skolan.
 
Allan gick sista vässande jobbet inför sin comeback och provades med norsk gas första gången.
 
Startlistorna kom och jag var redan här nervösare än nervösast.
 
Hängde hos Minna.
 
18 maj. Dagen Allan skulle comebacka efter alldeles för lång frånvaro. Hade mått illa i cirka en dag innan av nervositet. Han var uppanmäld, mötte väldigt tufft motstånd och hade varit borta i över ett år. Ändå spurtar hästjäkeln och blir tvåa endast slagen av storfavoriten. Fanns ingen lyckligare än jag i det ögonblicket och tårarna bara rann när allting släppte för mig.
 
Elin fyllde 18 år och vi fikade i sinne.
 
Blev bestulen på typ 3000 spänn samt köpte en tävlingsgrimma till hästen.
 
 
 
 
Slickade såren och hade förmodligen världens bästa helg i stallet medans Lasse var i Stockholm. Underbart väder och underbara hästar.
 
Skaffade mig årets första bränna. Score!!
 
JUNI
 
Lasse och Margot drog utomlands och jag och Linnea flyttade in i stallet en vecka. Här firade vi att Cool Hall varit äckligt bra som trea hihi.
 
Dock pissväder hela veckan gick knappt att träna hästarna och vi bodde i våra stövlar. MY GOD har jag haft så där långt hår???
 
Hann med att uppleva bland det värsta jag någonsin varit med om.
 
Fick för mig att klippa av hela håret och bli ljushårig(are). Why god whyyy
 
Biggen gör första starten för oss och blir trea på 14,5 efter ett sista varv i tredjespår.
 
Cool Hall tog första segern för oss under Bodens V75-helg och det var absolut en av årets höjdpunkter. Foto Britt Lindgren.
 
Biggen lekte hem sin första seger för oss med fem längder.
 
JULI
 
Hängde med några kioskmongon.
 
Gulliga hästägare bjöd på sjukt god smörgåstårta och efterrätt för att fira att dom har ägt häst hos oss i ett år.
 
Glad hästägare bjöd på pizza för att fira segern, vi satte lillan i vagn för första gången och vi drog till Lycksele samma dag.
 
 
 
Fick semestervecka och vi drog till Lycksele, åt på samma restaurang typ 6 gånger på 7 dagar (deras kycklingsallad är to die for), hade obligatoriskt strandhäng och festade kanske lite för hårt någon dag. Cool Hall tog sin andra raka seger i Lycksele även.
 
Drog på trav med dessa snyggingar och Biggen tog sin andra raka seger från dödens och Allan blev femma efter sen lucka.
 
Vi drog även och fiskade.
 
PDOL.
 
AUGUSTI
 
Pappa fyllde hela 42 år och dagen spenderades med mina favoritflickor.
 
Åkte till Dannero och startade Biggen, Calle och Louise. Louise outstanding som trea och jag var så nervös att jag mådde illa helt utan anledning.
 
Jag och Linnea blev bjudna på en hotellweekend i Sundsvall av underbara hästägare. Sov gott i skön hotellsäng, åt hotellfrukost, blev full, såg på fina travtävlingar och Big Boy Laday springer in på en andraplats på V75. Tog inte en enda bild själv men tydligen gjorde någon annan det.
 
Vi blev med kissekatt igen.
 

RSS 2.0