not today not tomorrow but maybe in a while

17:36
25/11 2012
? 0
Trav i fredags. Efter att ha haft sjuka hästar en tid så presterade dom igen som dom ska. Chriss och Otto fick sista pengarna i sina lopp, Louise blev fyra efter en snygg spurt och Sexy knep tredjeplatsen utan att vara som bäst. 22.000 inkört under dagen och nu endast 17.600 kvar innan vi passerar miljonen. Gött!!
 
Glada och lättade över friska hästar igen firade vi med pizza i stallet efter travet och igår blev det kalas x 2 när glada hästägare kom i dubbla omgångar med fika.
 
Och igår när vi var ute och körde tre hästar i skogen fick min häst fnatt helt plötsligt, började slå som en idiot, stack ut i skogen och jag flög ur vagnen. Han tog sig inte så långt innan jag kunde gå och hämta honom och som  tur var verkar han klarat sig undan med några skrapsår. Däremot kan jag lova att jag är stel idag, hehe.
 
Ikväll ska jag hänga med några cutiepies.
 
Söta!!

only for one of us

22:50
22/11 2012
? 0
Hej hej bloggen. Bäst på att uppdatera som vanligt he-he.
 
Gör inget annat än hästnördar, umgås och pluggar körkort i sinne. Imorgon startar mina fina Sexy Muscles och Louise Winner i Boden. Det gör även Super Chriss och Otto Misty.
 
Min fina underbara älskade åsna.

live east die young

21:25
10/11 2012
? 0
Jobbjobbjobb hela dagen i pissvädret. 6 hästar motionerade på förmiddagen i regnet och på eftermiddagen förberedde vi hästar för travet och putsade utrustning till förbannelse.
 
Och efter att ha pratat om mat från max hela dagen fick jag och linnea oss äntligen varsitt friscomål med mozzarellasticks till middag, sjuuukt gott.
 
Dags för skönhetssömn strax och imorgon gasar vi mot Boden med fem kusar i lastbilen!
 
Världens bästa Biggen, Sexy & Grande.

Allan

23:29
09/11 2012
? 0

Just det ja. Allanbus. He's stuck with me ett tag till. Förhoppningsvis ett långt tag. Jag är inte riktigt redo att släppa honom än.

Men det kommer jag nog aldrig bli.

Provar detta med mobilblogg för första gången även. Shit ni hööör ju vilken bloggnörd jag blivit. Är du stolt över mig nu Minna??


det luktar lite dig om mig

22:46
09/11 2012
? 0
 
Myst med syster ikväll framför x-factor. Samt storstädat och tvättat så nu kryper jag snart
ner i en härlig renbäddad säng.
 
Upp och jobba imorgon också. Pussa på mina älsklingar samt förbereda hästar och utrustning
till på söndag. Nighty!

your mind is playing tricks on you my dear

22:19
05/11 2012
? 0
Tillbaka på praktiken efter en veckas lov och det var faktiskt jäkligt roligt. Trivs mucho bra där.
 
Startlistorna har kommit även och hästarna fick skapliga spår på söndag. Jag har tre stjärnor som startar medans Linnea bara har en. Dessutom Grande och Biggen i loppen efter varandra. Superkul. Inget Bergsåker blev det heller men lika skönt det.
 
Och ikväll har jag pussat på min kusin och pluggat till körkortet. Det börjar närma sig!!
 
Allan är förresten jättehalt igen och han ska till kliniken och röntgas i veckan. Bara tanken på vad som kan hända om bilderna visar det vi inte vill se driver mig till vansinne. Förbannade hästar. Varför ska man fästa sig så jävla mycket vid dom?
 
Gick sönder lite inombords när Linnea berättade hur dålig han var i lördags. Min älskade lilla Allan. I sex års tid har han varit min pärla, min ögonsten och mitt allt och ingen människa i världen kan förstå hur mycket han betyder för mig.
 
 
 
<33<3<3<3<33

we were so young

20:17
04/11 2012
? 0
Galen kväll igår. Men kul hade vi. Tog emot att kliva upp imorse kan jag lova men oj så värt det när La Grande sprang som aldrig förr.
 
Attack i tredjespår i 900 m. Hann fram till andraplatsen. Hon är urstark. Får hon ett lopp utan trafikproblem vinner hon ta mig fan med hela upploppet.
 
Nästa söndag ska hon ut och tävla igen tillsammans med Biggen, Sexy, Chriss och eventuellt Plenty. På fredag är det Bergsåker som gäller dit Suntory och Louise anmäls så det blir nog roadtrip igen för mig och Linnea. Bara att invänta startlistorna imorgon.
 
Liten Grande.

RSS 2.0