welcome to my life

23:10
30/10 2008
? 0
Jag skulle bli aktivare på att blogga, huh? Vi ser ju hur bra det gick med det! Nu kan jag iofs skylla på att det har hänt rätt mycket i veckan, har helt enkelt inte orkat. Idag har micke hämtat sina saker iallafall, så lägenheten är nästintill tom. Fast tom på ett bra sätt tycker jag, det känns mysigt på nåt konstigt vis, nu är det bara jag mamma & lillsis igen. Älsk var här några timmar, sen for jag och mamma in till stan för att köpa lunch till imorn och lite annat. Nu håller vi på att städa för fullt, är snart klar i mitt rum, behövs bara dammsugas lite.

jaja, ska gå och fortsätta städa, puss.

you're the drug that keeps me from dying

14:15
25/10 2008
? 0
Lördag idag då, vaknade kring 11 av att telefonen ringde. När jag hade vaknat till så satte jag mig och såg filmen Och så kom polly. En typisk kärleksfilm där man kan räkna ut hur den slutar innan man ens har sett halva. Ska ta och gå ner på ica snart och köpa mig nånting att äta, för det finns ingenting ätbart i kylskåpet. Ikväll vet jag inte vad som händer, skulle kanske vara med älsk en stund, men får se.

Har varit ensam hemma ända sen igårkväll, och då var frida här en stund. Vi såg på idol & fredag hela veckan och var onyttiga med chips och dricka. Trevligttrevligt :-) Fick även veta resultatet från engelskaprovet vi hade i tisdags, MVG! jag är grymt nöjd.

Men nu måste jag fixa mig nånting att äta, hejdå :-)

every day, every night

19:45
23/10 2008
? 0

Det är när man mår som bäst, när man känner sig som starkast, som verkligheten hinner ikapp en och slår ner som en bomb i den normala vardagen. När man trott att man kommit över en person, så visar det sig att man inte ens är halvvägs att göra det.

Idag så hade vi studiebesök på piteå-tidningen, och den där snubben som skulle visa oss runt pratade hur mycket som helst. Men jag höll ut iallafall, och när studiebesöket var slut var det över en timma kvar tills bussen skulle gå så då gick jag elin frida maria & zandra och åt på bigboy :-) När vi kom tillbaka till skolan hade vi bara musik & hk kvar och dom lektionerna gick hyfsat fort. Sista skoldagen imorn då innan lovet, s å  g r y m t  s k ö n t.

Nu ska jag gå och duscha, sen har jag läxor som ska vara gjorda till imorn. Hejdå :-)


tell them the fairytale gone bad

18:07
22/10 2008
? 5

Jag lovar att jag ska försöka bättra mig gällande bloggskrivandet, har verkligen inte varit särskilt aktiv här. Fick för mig idag att jag skulle ta reda på hur man la in en egen header and so on på bloggen, och jag lyckades! Nu får den här bloggdesignen duga ett tag iallafall.

Igår var jag på stan med fridis, köpte en massa saker, hårfärg blandannat. Så när jag kom hem igår satte jag i färgen i håret på en gång, och gråhårig är jag då. Visst ville jag att det skulle vara lite gråaktigt, men inte som det är nu. Som tur är försvinner dom gråa tonerna efter ett tag.

Idag var det skola till 2 ungefär, hade dans sista passet, men jag var inte med. Underhöll mig med att ta kort på dom andra istället ;-) Hade även engelskaprov idag, känns väl som att det gick hyfsat bra iallafall. Lagade mat till familjen idag, blev pasta med en pastasås, och dom tyckte det var jättegott, as usual! haha. Får väl se vad som händer senare ikväll, ska troligen ut och springa med pappa och johanna en sväng.

För övrigt så längtar jag till på fredag, sista skoldagen då plus att jag åker till mamma då, saknar både henne och micke, känns som att det var hur länge sen somhelst jag träffade dom även fast det bara var några dagar sen. Ska bli kul att se hur långt dom hunnit hittils i huset också, mitt rum lär väl vara färdigtapetserat vid det här laget :-)


söta tjejer på dansen idag ;-)


RSS 2.0