vad är det ingen ska få se som ingen inte redan sett

02:00
31/05 2011
? 0
har lekt frisör ikväll + att frida kom hem (trots att den skitungen sa senast igår att hon inte skulle komma hem idag!!!)

sommarlov nu också.

ska lägga mig nu för blir medtvingad till stan imorgon, HATAR STAN, men är väl bäst att göra som maria säger om jag vill leva ett långt och lyckligt liv.

godnatt.


once a failure always a retard

20:51
29/05 2011
? 0
hemma efter en av dom skönaste helgerna på länge, underbart att bara komma bort från allt.

tillbaka till verkligheten igen och verkligheten är värdelös.

vill till stallet och krama om mina älsklingar förresten.


snoriga armar och en randig kind

18:48
26/05 2011
? 0
städat mammas bil utvändigt och invändigt idag och tjänat lite pengar, katjing! skönt att ha det gjort nuuu.

frida kommer hem snart och det äger. vi har i princip sommarlov och det äger.

ikväll ska jag ha extremt roligt och städa mitt rum, woho partyparty!!


£2#5€€$4632@#14&5!!!!!!!

17:14
25/05 2011
? 0
åhhh jag är så förbannad för tillfället att det snart kommer vara jag som får ett vulkanutbrott och sprutar aska så hela världen blir drabbad av min vrede!!!!!!!!!

så less så OTROLIGT JÄVLA LESS och vill halshugga mig själv för att jag är en person som låter folk köra över mig och samtidigt bara sitter tyst och tar emot MASSA JÄVLA BULLSHIT.

en sak är då jävligt säker och det är att innan man trycker ner människor så otroligt mycket så kanske man ska tänka sig för om man verkligen är en sån jävla mycket bättre människa själv.

ska chilla några grader och sen när min hjärna börjar fungera och jag kan tänka klart igen så tänkte jag diska eftersom jag iallafall är en VÄNLIG MÄNNISKA.

heartbeats

16:15
25/05 2011
? 0
detta måste ju vara en av de finaste låtar som någonsin gjorts.



One night to be confused, one night to speed up truth
We had a promise paid four hands and then away

Both under influence we had a divine sense
To know what to say mind is a razor blade

To call for hands of above to lean on
Wouldn't be good enough for me, no

One night of magic rush the start a simple touch
One night to push and scream and then relief

truth be told i'm lying

16:04
25/05 2011
? 0
riktigt skönt att vakna upp och känna att jag har absolut inga måsten idag.

har tagit det enbart lugnt idag och ska nog strax iväg och hänga på preem som en äkta f12:a.



denna bild får ni enbart för att jag är sugen på mat för tillfället.

vi vaknade upp en natt och hela grannhotellet brann

00:49
25/05 2011
? 0
allt skolarbete bortgjort i ettan nu och det känns äckligt skönt!! det bästa är att projektrapporten är inlämnad och klar för den har verkligen varit en tung sten på mina axlar heeehe.

ledig imorgon och på torsdag och sedan några enstaka lektioner fredag sen en helg som förhoppningsvis kommer spenderas på bästa sätt.



Vi fick inte åka någonstans inte ens till Köpenhamn
Grät och grät tills tårarna var slut står och låtsas inte se att du står bredvid
Kände dig för länge sen, ja det var säkert längre än.

du kan kalla det förnuft men aldrig sunt

22:17
23/05 2011
? 0
när hösten kommer och tiden gått för fort
när allt känns på rutin och redan gjort
ska jag samla mina krafter och göra nånting stort

har suttit och skrivit den där förbannade projektrapporten i flera timmar så det är enbart gröt i min hjärna nu. tänkte gå och lägga mig för att sedan vakna upp till ett nationellt prov, underbart roligt!


it's not about surviving

10:51
20/05 2011
? 0

man känner sig ruggigt vältränad när man får sån träningsvärk i hela kroppen att man knappt kan gå, av att leka och spela kubb. min rygg bland annat värker så mycket att jag känner mig handikappad när jag går, riktigt roligt!!!!! mina kära vänner kommer få höra en hel del klagande idag för det gör så oooooooooont.

sitter på skolan nu by the way, har precis skrivit klart ett arbete i småföretagande a = klar med den kursen! med tanke på att vi har hål i över en timme till så tänkte jag skriva på projektrapporten och förhoppningsvis få klart den inom en snart framtid så den kursen också är avklarad.



sådär såg det ut igår. vars min hudfärg försvann kan man ju dock fundera över.


in the end we're all just skin and bones

23:25
19/05 2011
? 0
en trevlig kväll hos elin som slutade med att jag har bränt mig på brännässlor på diverse olika ställen, typ händerna och på knäet (?!)

har suttit och gjort bort lite skolarbete såhär flitigt hemma men nu tänkte jag och min fikamage gå och lägga oss också hörs vi imorn om jag hinner har nämligen ganska fullspäckat schemaaaa!

skönt med en timmes sovmorgon imorgon och förresten orkar jag inte lägga upp några bilder från ikväll än. tog nästan inga med min telifån så väntar på att jonny ska lägga upp sina ja då hörs vi bra tack hej.



i väntan på bättre tider bjuder jag på en gammal goding, modevisning <3 notera hur fint jag har lyckats få halsbandet runt både huvudet och halsen samtidigt. skillz

congratulations

18:28
19/05 2011
? 0
sticker till födelsedagsbarnet på fika strax

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ELIN BERGSTRÖM 17 ÅR :)






























maybe we need to be a little screwed up to be able to step up

23:29
18/05 2011
? 0

tack sötisar, klart jag vet att jag har er :) det är bara svårt att prata ibland och jag vill verkligen inte vara den personen folk tycker synd om för det är verkligen inte synd om mig men det låter som att jag vill att folk ska tycka synd om mig men det vill jag inte och ja.... ni fattar hehehe

har skrivit klart ett skolarbete ikväll så min hjärna är gröt nu men skönt att det är bortgjort. imorgon fyller elin år och då spenderas kvällen hos henne tillsammans med alla mina favoriter förutom frida. ryktas även om att det är vattenkrig på idrotten!

sen på fredag blir det så att jag, elin maria och frida åker till stugan och sover där tills lördag, mysigt värre.




oroa dig inte för mig jag kommer alltid att resa mig upp igen

21:34
18/05 2011
? 3
maktlöshet. ett steg framåt och två steg bakåt ibland. ibland går det framåt ibland inte.

jag vet ingenting egentligen men jag skäms så otroligt mycket för det finns inte en enda anledning som kan förklara varför. jag vet att det alltid hade kunnat vara värre, det finns folk i hela världen som svälter varje dag och i förhållande till det så är jag väldigt lyckligt lottad. fast det är lite av själva problemet som inte är ett problem men problemet är att i princip allt runtomkring mig är så bra som det kan bli. det finns ingen anledning men tyngden utav rymden är jobbig ibland.

insåg på dopet i lördags hur mycket jag saknar att vara en del av den där familjen och det gör mig ledsen. jag är inte den som gråter ofta alls men fick hålla tillbaka tårarna när jag tänkte på alla födelsedagar jag aldrig mer kommer fara på och familjemiddagar som inte längre gäller för att jag inte är en del av den familjen nu. jag saknar det jag saknar johanna jag kunde prata om allt med jag saknar villemo och det jobbigaste är att veta att min lillasyster växer för varje dag men jag kan inte vara där och se det. jag vet mycket väl att hon finns bara någon kilometer bort men jag är en storasyster på avstånd. jag vill mer än att bara träffa henne nån dag varannan vecka, jag vill lära känna henne även om hon är för liten för att förstå nu. när hon börjar gråta vill jag veta vad som gör henne glad igen istället för att stå där handikappad med känslan av att jag håller i någon okänd människas bäbis, jag vill veta hur hon beter sig när hon är hungrig och trött och jag vill kunna hennes rutiner utantill och jag vill bara vara där.

om jag hade vetat att boden och haparanda i somras skulle vara det sista hade jag tagit vara på tiden. blir arg på mig själv för att jag spenderade hela den veckan med att vara sur och tvär och längta hem. man tar varandra för givet.

ååh jag blir så arg på mig själv för att jag är så sur och arg mot allt och alla hela tiden och ibland vill jag bara låsa in mig själv i en bur där jag inte kan göra någon skada.

fan vad långt det här blev och inget makear sense hejdå.

jag kan se hur du andas även om jag tvekar ibland

20:04
15/05 2011
? 1
jobbat och slitit som ett litet djur idag så är kraftigt trött just nu och som plus på det lär jag ha en rejäl träningsvärk imorgon.

sen ikväll har vi varit och ätit middag hos pappas kompis robert och då träffade jag min barndomsvän nastja, det var trevligt! synd man inte träffas särskilt mycket nu för tiden.

igår var jag förresten på dop, min lillasyster döptes. sen på kvällen åt jag gomiddag med maria och frida och sen kom elin och då badade vi badtunna slash såg eurovision. ps. eric saAde är äckligt snygg ds.

annars laddar jag upp inför vm-finalen i hockey, vi hörs!



me unt my homie smulan jao


how about a last night out on town

23:00
12/05 2011
? 0

slingade håret idag, eller snälla amanda gjorde det på mig! resultatet blev bra och jag är väl nöjd så, men jag vill ändå ha mitt mörka mörka hår..... ska ha det nån dag till iallafall så får vi seeee.

riktigt jobbig dag för övrigt men jag bryr mig inte hej!



snart kommer frida hem<3


RSS 2.0