i never promised you a way of light

18:57
31/01 2009
? 0

Blev ingen uppdatering igår, orkade helt enkelt inte.. Men skriver lite grann om gårdagen nu istället.

Det blev ingen bio för oss iallafall, men istället for vi hela högen in till stan. Vi åt först på subland, sen gick vi omkring och kollade i lite olika affärer. Jag hittade ett par jeans och en tröja som jag verkligen ville ha, men självklart så hade jag inga pengar då. Snäll som mamma är så köpte hon dock kläderna åt mig :) Sen gick jag med mamma på bigboy och åt, och efter det for vi hem. David & zandra kom hit kring 8 så jag var med dom resten av kvällen.

Idag väckte mamma mig kring 11, så då snabbfixade jag mig och sen for vi in till stan. Vi gick först och åt i gallerian sen så träffade jag maria&victor så då gick jag med dom resten av dagen istället. Jag & maria tog bussen hem 14.25 och efter det gjorde jag inte mycket alls.

Nu ska jag och mamma ta och se sex and the city filmen, kanske uppdaterar senare. Om inte, så slänger jag nog in ett inlägg imorn efter jag har kommit hem från stallet. Tjingeling!


i dare u

19:06
29/01 2009
? 0

Bara en dag kvar tills jag far till mamma nu, great!

Igår var det skola, as usual. Efter skolan så var jag, zandra och fridis x 2 såå duktiga och gick hem från skolan i kylan. Det tog dock ett tag att komma hem i våran snigelfart, men jaja. Jag pluggade lite efter jag kom hem, sen var jag med david på kvällen :)

Idag har det inte hänt så mycket, har nog mest pluggat sen jag kom hem från skolan. Blev klar med mitt specialarbete i SO och jag är faktiskt rätt så nöjd. Måste nog ta och göra lite franska sen, läxa till imorn och jag har knappt nån aning om vad det är vi ska plugga på, bra mycket bra.

Imorn ska jag på bio (?) med tjejerna, är inte bestämt hur det blir än dock.

Men nu borde jag gå och städa rummet, ser ut som ett bombnedslag gånger hundra! har skjutit upp det way to länge nu.

puss


you are a mess lucas scott, but you are my mess, and i love you

21:21
27/01 2009
? 0
Oj vilken great framsida det var på blogg.se idag! "New moon har premiär 20/11 2009!". Gud vad jag längtar, ska nog boka biljetter så fort det går att boka biljetter, tihihi..

Anyway, har varit en rätt okej dag idag, förutom att vi hade skridskor vilket jag hatar mer än nånting annat på jorden, nästan. Jag satsade på att inte bryta nånting iallafall, och jag klarade mig tillochmed utan att ramla! Idag var det dock zandra som hade några dolda skillz ;)

Har nött lite one tree hill också, det är så jävla bra! Fast det känns som att jag har sagt det några gånger? Lite nytta gjorde jag iallafall också, jobbade lite på mitt specialarbete i so, som för övrigt snart är klart.

Blir nog en hyfsat tidig kväll för mig ikväll, ska ta och börja göra mig klar nu och sådär.

vi synes & hojres, puss


see me as the person i really am

21:55
26/01 2009
? 0
Ojoj så lugna måndagar vi kommer ha i fortsättningen, sovmorgon + tre lektioner varav en är slöjd, det vill säga inte alltför ansträngande. Såhär långt gillar jag det nya schemat, får se hur det blir resten av dagarna.

Vi hade iallafall skidor på gympan idag, och normalt sett brukar jag + skidor inte vara en bra kombination, men jag tog fram mina dolda skidkunskaper jag inte ens själv visste att jag hade och ramlade faktiskt inte en enda gång! Till skillnad från vissa andra (nämner inga namn) som ramlade 3 gånger ;) Elin hade visst också några dolda skid-skillz och rejsade om oss alla.

Idag kom jag hem från skolan och skulle precis sätta mig och fortsätta på mitt specialarbete i SO, men smart som jag är så hade jag inte skickat hem rätt dokument, så.. Jag gjorde lite nytta iallafall på läxfronten, innan jag inte kunde hålla mig borta från one tree hill längre, haha.

På fredag far jag till mamma, finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag längtar.

Och nu ska jag iallafall ta och göra nånting annat vettigt, skriver imorn om jag orkar.

puss

du har mitt hjärta i din hand, det är upp till dig vad du vill göra med det

16:00
24/01 2009
? 0
Totalt händelselös dag, so far. Vaknade kring ett, gick upp och tänkte äta "frukost" men he blev it, så då satt jag mig och såg lite one tree hill istället, perfect! Pappa håller på med middan nu, tror jag då, och senare ikväll ska jag vara med tjejerna :) <3 Vad vi ska göra är ännu okänt, haha.

Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, så jag slutar helt enkelt nu. Uppdaterar kanske sen.

puss

nevereverland

21:12
23/01 2009
? 0
Lugn skoldag idag, vi slutade 13.15 för sista gången på fredagar, i fortsättningen blir det 14.30, suck. Men som sagt, vi får en sovmorgon istället så. När jag kom hem drygade jag lite grann framför tvn ett tag innan jag fick nån snilleblixt att jag skulle hänga tvätten (y). Hade/har så förbannat ont i ryggen att jag var tvungen göra nåt annat än att sitta still, så då fick det bli det, haha. Pappa blev då överlycklig iallafall.

Efter middan for iallafall jag, pappa och syster till pappas jobb. Dom skulle basta, och då jag inte kände för det så var jag i gymmet en stund istället, grymt skönt. Vi kom iallafall rätt nyss hem, och ska snart sätta igång en film vi har hyrt. Blir en lugn hemmakväll alltså.

Bäst jag går nu, kanske slänger in ett inlägg senare ikväll om jag har tid/ork/lust ;)

ha en bra kväll, puss

i'm only human, and that's my saving grace

20:57
22/01 2009
? 0
Nu är det bara en dag kvar, en jobbig irriterande skoldag kvar, innan det är helg. Sen när helgen är slut får vi ett nytt schema, och vi börjar veckan med sovmorgon, grymt skönt! Vi går dock lite längre på fredagar än vad vi gör nu, men det gör inte speciellt mycket ändå.

Idag slutade skolan halv 4, jag var hemma kring 4 och det första jag gjorde var att städa mitt rum. Duktigt va? Var på tiden att jag gjorde det, kan lova att det behövdes. Har annars nött lite one tree hill idag, den serien är verkligen grymt bra.

Pappa fick för sig att vi skulle spela dagens dubbel idag, så då gjorde vi det. Är väl bara att hålla tummarna för att vi vinner då i guess, haha.

Nu måste jag göra franskaläxan iallafall.. puss!

this is the hardest part

21:45
21/01 2009
? 0
Nu har jag nyss sett klart ett avsnitt av one tree hill och sitter och dunkar det som tydligen är "emo-musik", haha. Funderar starkt på att lägga mig snart, är huur trött som helst.

Var som sagt med elin ikväll, och inte helt oväntat så blev det ingen pluggning alls. Det blev istället en liten promenad i bergsviken med besök på preem&ica innan vi till sist for hem till mig, haha. Var en bra mycket bättre kväll än att bara sitta hemma iallafall, känner mig på bättre humör än tidigare idag iallfall.

Torsdag imorn, vilket innebär en lång dryg dag som slutar kring 4. Kan trösta mig med att vi ska se film på svenskan iallafall, haha. Tror david skulle komma imorn också :)

Nu blir det antingen sängen eller nåt annat, bort från datorn ska jag iallafall. Dröm sött, för det ska jag ;)

the sharpest lives are the deadliest to lead

17:08
21/01 2009
? 0
Skolan slutade kring halv 3 idag så jag var hemma ungefär 3. Är inte en av mina bästa dagar idag, om man säger så, har gått omkring och varit förbannad på allt. Ikväll blir det nog att vara med elin iallafall, vi har sagt att vi ska plugga iallafall, men jag känner på mig att det inte lär bli så mycket av det.

Ska äta middag nu, är grymt hungrig, har nästan inte ätit nåt idag. Skriver sen, om jag har tid/lust/ork ;)

Ha en bra dag, puss

pretend

19:42
20/01 2009
? 0
Skola idag till kvart över två ungefär, då åkte jag och elin in till stan. Hon klippte sig och sen så åt vi på bigboy och gick omkring lite på stan tills sista bussen gick. Nu borde jag verkligen göra nånting vettigt, som typ specialarbetet som ska vara klart till nästa vecka, men jag orkkk it. Blir nog att fortsätta nöta one tree hill eller nåt annat som är bra mycket roligare.

Nu ska jag gå från datorn iallafall, ha det bra!

puss

i miss u

22:27
18/01 2009
? 0

Jag saknar verkligen varje stund med dig, och hade jag vetat då vad jag vet nu, så skulle jag ha gjort mycket annorlunda. Jag skulle ha kommit ut ur min "grotta", som du kallade det, oftare och umgåtts med dig mer, om jag hade vetat hur glad det gjorde dig. Jag har flytt från verkligheten, grävt in mig i andra saker bara för att slippa tänka på dig och allt som har med dig att göra, men verkligheten hinner alltid ikapp en.


Nu sitter jag hos pappa, och har tänkt gå och lägga mig snart. Är hur trött som helst, men jag antar att jag får skylla mig själv då jag och mamma satt uppe till halv 6 inatt och skrattade. Åh vad jag saknar mamma redan, och det har bara gått några timmar sen jag träffade hon sist.

Nåja, imorn är det då skola igen, är inte speciellt taggad as usual. Vi går sista veckan med det här schemat, sen nästa vecka får vi ett nytt, och då får vi en sovmorgon på måndagar, hur skönt är inte det? Sådär första dagen efter helgen och allt.

Nu borde iallafall jag lägga mig, skriver väl imorgon om jag har tid/lust/ork till det.

puss


give me a shot to remember

18:08
17/01 2009
? 0
Nu sitter jag här hos mamma och har precis ätit middag. Ska vara här till imorgonkväll då jag åker till pappa igen. Igårkväll jobbade mamma iallafall, så jag underhöll mig mest med att se på TV och sådär, sen på kvällen kom david ett tag. När mamma kom hem på natten så såg vi en film och pratade lite grann, börjar bli en liten vana det där, haha. Idag väckte mamma mig kring 12 iallafall och frågade om jag ville följa till stan, så då gjorde jag det.

Hade lite planer på att umgås med elin och förmodligen crille ikväll, får se hur jag gör. Annars blir det nog en mysig hemmakväll med mamma då hon äntligen är ledig :)

ha det bra! puss

i always said that i would make mistakes

16:52
13/01 2009
? 0
Ibland är jag dålig på att uppdatera, ibland inte. Jag tror det har med mitt humör att göra, och ibland orkar jag helt enkelt inte. Nåja, skola idag iallafall och dagen gick nåså grymt långsamt, ville aldrig ta slut. Slutade gjorde vi iallafall och när jag kom hem så läste jag lite ur min engelskabok, Go ask alice heter den. Är tydligen en sann berättelse om en tonåring som börjar knarka och det är då hennes dagbok man läser. Tycker den verkar rätt bra hittils, får väl se ;) När jag har läst ut den här ska jag iallafall börja läsa den fjärde boken i den mycket beroendeframkallande twilight-serien, breaking dawn. Upp till bevis för mina engelskakunskaper då, eftersom den inte finns på svenska än, och jag orkar verkligen inte vänta i flera månader till.

Igårkväll fixade jag till mina naglar ännu lite till, och är för en gångs skull ganska nöjd med dom. Har alltid haft starka naglar som inte går av så lätt, men aldrig lyckats hålla dom fina. Hoppas jag lyckas nu, haha.


tycks?:)

Nu är det middag iallafall, ha det bra!

puss

if you look in the mirror and don't like what you see, you can find out firsthand what it's like to be me

21:33
11/01 2009
? 0
Now come one come all to this tragic affair
Wipe off that makeup, what's in is despair
So throw on the black dress, mix in with the lot
You might wake up and notice you're someone you're not

If you look in the mirror and don't like what you see
You can find out firsthand what it's like to be me
So gather 'round piggies and kiss this goodbye
I'd encourage your smiles I'll expect you won't cry

Another contusion, my funeral jag
Here's my resignation, I'll serve it in drag
You've got front row seats to the penitence ball
When I grow up I want to be nothing at all.

i am not afraid to walk this world alone

21:08
10/01 2009
? 0
Helt värdelös dag idag nästan, känner mig helt nere utan att ha nån aning om varför. Klev iallafall upp imorse och for till stallet och kom hem kring 4, då var johannas mamma&pappa här så då åt vi middag och sådär. Efter det duschade jag, sen har jag inte gjort speciellt mycket förutom att nöta one tree hill. Har sett klart en säsong nu, då blir det att fortsätta på nästa ;) helt beroendeframkallande.

anyway, imorn ska jag få min första sovmorgon på över en vecka, skönt så nanting! hoppas bara att jag inte blir väckt eller nånting då, skulle vara just typiskt. Annars händer nog ingenting speciellt imorn, blir nog att bara ta det lugnt framför tvn med one tree hill, haha.

men nu ska jag gå och sätta på nån film eller nånting i min ensamhet, ha en bra kväll.

puss

RSS 2.0