he loves me with every beat of his cocaine heart

21:37
31/03 2012
? 1

blev jobb lördag i helgen även på grund av att linnea har gått och blivit blockhalt, tur att jag är snäll som ställer upp! har idag lyckats med uppdraget att färga hela min hand blå tack vare att en viss liten häst var väldigt osamarbetsvillig och som mest ville stå och måtta sparkar efter mig när jag skulle försöka spraya hans sår, otacksamma hästskrälle!!! nåjo skam den som ger sig och efter många om och men hade jag iallafall en mycket missnöjd häst efter att jag lyckats fixa till hans äckliga sår, 1-0 till jullan!!

jobb imorgon också och då åker vi på travet i skellefteå kring 11 någon gång för att starta ederblixt, cool hall och louise winner!


myyyys!! extra roligt då det är ett spray som typ aldrig försvinner..


BLUE JEANS

16:43
30/03 2012
? 0



You went out every night and baby that's alright
I told you that no matter what you did I'd be by your side
Cause Ima ride or die
Whether you fail or fly
Well shit, at least you tried.
But when you walked out that door, a piece of me died
I told you I wanted more-but that not what I had in mind
I just want it like before
We were dancin' all night

Älskar den här låten, så fin och underbar och och älskar att snubben i videon är sjukt het.


if it looks like im laughing om really just asking to leave

18:18
23/03 2012
? 0
fått klagomål om att jag är the worst på att blogga vilket stämmer micket bra men nu tänkte jag skriva ett fint inlägg till mina 5000 läsare

hänger hos minna och sover här inatt, have a good night everybody!!!!


är vi söta nu???

my heart breaks every step that I take

18:59
21/03 2012
? 0
hej hej händer inte värst mycket för tillfället hänger lite här och lite där mestadels på skolan och i sängen även, blivit beroende av lana del rey och det är helt ok

just nu vill jag enbart ha helg och ännu hellre loooov


RYAN GOSLING

23:05
20/03 2012
? 0
ohhh hot damn






BORN TO DIE

20:37
17/03 2012
? 0




Don't make me sad, don't make me cry
Sometimes love is not enough and the road gets tough
I don't know why keep making me laugh, let's go get high
The road is long, we carry on try to have fun in the meantime

Come and take a walk on the wild side let me kiss you hard in the pouring rain
You like your girls insane choose your last words
This is the last time cause you and I, we were born to die

that awkward moment when you get in the van and there's no candy

01:01
17/03 2012
? 0

tog en fika på nodo efter skolan, hälsade på björn och emma och lekte lite med min älskade kusin och sen middag på gul och blå följt av häng lite här och där med mina fula vänner.

kvällens bästa var när vi körde alias och maria skulle förklara nånting och säger "när huset går sönder" och elins kommentar var "hmm, ska man då slänga det i den bruna eller i den gröna tunnan?"

hate it att saker aldrig låter lika roligt när man ska förklara det för någon men det var iallafall sjukt roligt och jag skrattade så mycket att jag har ont i halsen nu.

för att komma till något ännu roligare så klarade allan för det första sitt kvallopp i boden igår så nu får han starta, sen så hade vi med oss Ederblixt till start och han vann sitt lopp, helt otroligt! och som om inte det vore nog så åkte Suntory Royal ner till bergsåker idag och springer även hon hem en förstaplats och 100.000 i prispengar, det är helt fantastiskt hur bra hästarna går!!


yes I also brought my gun

22:22
11/03 2012
? 0
jobb idag som sagt, for hem och åt och duschade och sen kom finaste sundström hit!! vi satt och pratade ett tag och sen promenerade vi mot larsson där hon och elin inte hade den blekaste aning om att fridaS skulle komma så dom blev ganska chockade heeeheee

sängen nästa nudå och det känns som att det är det enda jag skriver om, stallet och att jag ska gå och lägga mig typ, ah men gonatt och skola imorn känns ju inte alls ok


som får mig att säga i natten jag behöver nåt starkare

22:38
10/03 2012
? 0
jobbar för fullt varje dag, skulle kunna slå upp ett tält på stallplanen för spenderar ändå i princip all min vakna tid där. men jag klagar som sagt inte, underbara hästar och bästa arbetssällskapet gör det otroligt lätt att kliva upp på morgonen och det fina vädret som denna helg bjudit på gör det bara ännu bättre!

självklart blev det inget kvallopp för allan i torsdags för som jag sagt förr - det finns tamigfan ingenting som heter tur när det gäller den där hästen! för en gångs skull var det iallafall inte hästen som krånglade utan lastbilen som var trasig så det är bara att ta nya tag ännu en gång så på torsdag håller vi tummarna en gång för alla. fick mig en gomiddag på thaigarden och mys med härliga vänner istället denna underbara torsdagkväll!

på fredag kan det nog bli så också att jag och linnea åker med en eller flera hästar till sundsvall för att starta på bergsåker, blir kul isåfall!

går och lägger mig nu och hoppas på att det är lika fint väder imorgon när vi ska köra fyra hästar i skogen!

ah förresten så vann ju tråkiga defensiva luleå-som-inte-kan-göra-mål den första kvartsfinalmatchen mot riktiga aik ikväll, slutresultatet blev bara 6-3, fruktansvärt målsnålt medans sveriges offensivaste lag skellefteå vann med hela 3-2!!!!

han är en rolig filur den där tränaren i aik by the way, klagar på att luleå är så gnälligt och ändå är det han och hans små oskyldiga spelare som gråter ut i media efter varje förlust och domarna var dåliga och luleå är för bra för oss buhu buhu men förstår att det är frustrerande att gång på gång förlora mot sverige bästa lag. puss och trevlig resa tillbaka till le stockholmia


Lillbusan <3

starting from zero got nothing to lose

22:21
06/03 2012
? 0
jobbat idag, ska jobba imorgon, travet på torsdag och sen åker lasse till frankrike så då blir det jobb fredag lördag söndag även. blev inte så mycket till lov för min del men jag klagar inte, vila kan jag göra i graven!

haha det var ganska roligt idag, jag och linnea körde allan och monty och när vi skulle vända så skröt jag över hur otroligt fin allan är att köra, att jag kan köra han med två fingrar osv, sen blev han så tvärpigg att jag fick ligga raklång i vagnen hela vägen tillbaka till stallet. that's what i call karma...

suttit och sett luleå kamma hem 100 poäng i elitserien ikväll och det var ta mig fan på sekunden att jag lyckades hålla mig vaken så nu bäddar jag ner mig i min sköna säng och laddar upp för en dag på jobbet, gonatt!


how much poison can you swallow

15:44
03/03 2012
? 0
travet igår gick inte så värst bra, eller rättare sagt så var hästarna jätteduktiga men det ville sig inte för oss så vi åkte hem med en diskad blixt och en oplacerad calle, som dock rekordsänkte en hel sekund vilket är otroligt bra!

lyckades bli ännu sjukare igår också, börjar vara grovt less nu när jag har varit förkyld i flera månader!!! idag är iallafall febern borta men har en hals som gör äckligt jäkla ont så har proppat i mig diverse mediciner så nu kan jag iallafall svälja hyfsat utan att få ett anfall varje gång för att det gör så ont!!!!!!

jag som hade tänkt njuta av min första sovmorgon på över en månad idag, men nä självklart har jag inte kunnat sova ordentligt tack vare halsen, vaknade klockan 8 jätttteroligt.

promenerar iallafall strax till elin för lite derbymys, sen ikväll drar jag till min fruga linnea i svensbyn och sover där sen jobb imorgon!

och förresten så är det så jäkla typiskt att man aldrig ska få glädjas över någonting, bara några dagar efter att louise vann på solvalla så har hon blivit så halt att hon knappt kan gå och mest troligt är det en hovböld. att hästarna aldrig ska få vara hela och friska!!

för att bli lite mer positiv så någon som är hel och frisk för en gångs skull är min älskade älskade allanbus som ska kvala på torsdag, ÄNTLIGEN!! är väl bara hålla alla tummar som går för att det inte ska hända nånting med han också, IGEN.....


UNDERBART

21:47
01/03 2012
? 0
seeeeeeriesegrarna, seeeeeriesegrarna, seeeeriesegrarna, segrarna från LULEÅ!!!!

vinst över riktiga aik ikväll där jg höll ännu en nolla och förlust för lilla aik innebar att luleå nu är klara seriesegrare trots att det är två matcher kvar att spela, helt wonderful!

nu tar vi skellefteå av bara farten på lördag och växjö på tisdag sen då jävlar blir det åka av i slutspelet.

imorgon skriver jag för övrigt prov och drar sedan till umåker med min radarpartner linnea för att starta cool hall och ederblixt, kulkul!


RSS 2.0