i'm taking the sunshine with me

12:20
31/07 2009
? 0
Tjoho, jag är vaken och jag lever, även om det är knappt! Har haft en helvetes natt kan jag ju då lova, har hostat som en idiot och vaknat 24/7 :) Kuuuul ens. Sen somnade man ju inte sådär jättetidigt precis, hehe.

Idag far vi till stugan och är där till på söndag, och söndag eftermiddag åker vi till mamma <3 Wonderbart. Det blir nog kanske luleåkalaset någon av dagarna i stugan, får vi hoppas :)

hm

01:55
31/07 2009
? 0
Jag har så mycket inom mig som bara väntar på att få komma ut, så många ord och tankar. Men eftersom jag inte har någon att prata med så skriver jag här i bloggen istället. Brukar ju kännas bättre när man fått ur sig allt. Har ju inte så överdrivet många läsare, så.

Vet egentligen inte vars jag ska börja eller vad som är felet, jag bara... känner mig konstig hela tiden. Jag vet inte vad som förväntas av mig, men jag försöker så jävla hårt att vara den personen som mina kompisar vill att jag ska vara och dottern min pappa vill att jag ska vara, men jag försöker alltid för mycket eller för lite, känns som att allt blir fel.

Alla säger att det känns bättre när man gråter, men det är lite av ett problem, för jag kan fan inte gråta. Är det nånting som har hänt så gråter jag inte, nej, jag går omkring med ett stort svart hål i bröstet istället med panikångesten runt hörnet. Allvarligt, vad är felet?! Jag vill gråta, jag vill lägga mig i min säng och krama om kudden och lyssna på a different kind of pain och gråta floder som jag gjorde förut. Men jag kan inte. Det går inte, hurfan jag än försöker.

Enda gångerna jag gråter är när jag ser film, och då är det för att jag känner igen mig själv så jävla mycket i karaktärerna i filmen. Det är så mycket lättare att gråta för någon annan än för sig själv. Jag vill kunna bry mig om mig själv också, men det är som automatiskt som att alla andra går före.

Och det här med familjen då. Jag älskar min mamma, hon är den bästa människan jag vet, men det har inte alltid varit så. Under hela tiden mamma & pappa var gifta så har jag varit pappas flicka, och i slutet av deras äktenskap så var det jag som sa åt pappa att jag tyckte att dom skulle skiljas, för att jag inte orkade se han sårad nånting mer.. 12 år, och redan då kom alla andra i första hand. Just då, våren 2007, var jag så förbannad på mamma att jag knappt ville se henne, och då kom pappa och sa: "Julia, du är gammal nog att bestämma själv vars du ska bo", antagligen för att han visste att det skulle bli till hans fördel. Den sommaren mådde jag nog inte så bra, även fast jag inte tänkte på det själv, höll alltid upp den där masken så alla skulle tro det var bra. Jag skadade mig själv också medvetet, kliade och kliade på olika ställen på kroppen tills huden gick sönder och det blev sår. Jag visste att det var fel, men det värsta var att jag inte slutade med det först ett år efter då jag kom på att det jag höll på med var rent idiotiskt.

Nu kom jag på sidospår, men familjen var det. Mamma blev iallafall så småningom sig själv efter skilsmässan och då kom jag på hur jävla mycket jag har missat under hela min uppväxt. Mamma är världens bästa person och även om hon kanske inte är världens mest ansvarsfulla så känner hon mig utan och innan och bäst av allt så litar hon på mig. Pappa däremot förändrades till det sämre efter skilsmässan, speciellt efter att han träffade johanna. Inget illa mot johanna, henne tycker jag om, men jag gillar inte det faktum att hon har förändrat min pappa. Nu har han förändrats från min största idol till en maktmissbrukande människa jag knappt tål att se ibland. Nu när jag verkligen vill och behöver bo hos min mamma mer än nånsin så drar jag samma argument som han hade en gång i tiden, att jag är "tillräckligt gammal för att bestämma själv", men neeejdå, då vill han inte minnas vid att han själv har sagt så en gång i tiden.

Och jag blir så frustrerad, för i den här familjen har jag inte rätt att ha nån åsikt. Vad jag än säger vrider han och vänder på och får det att låta negativt. Spelar ingen roll vad jag tycker, tänker eller känner. Ingen jävel bryr sig.

Men när det har gått så långt att man inte ens känner en endaste procent av saknad när man är borta från pappa och familjen, då har det väl ändå gått för långt? När man har varit borta från dom i 2 veckor och ändå känner att det man minst av allt vill just nu är att fara hem till dom.

Jag hatar vårat stora fula feta röda hus på storforsvägen, jag hatar mitt rum, jag hatar hatar hatar. Finns ingen tid eller plats jag känner mig mer ensam än när jag ligger i min säng i det här huset på kvällarna och ska sova. Vissa nätter går det så långt att jag får panik, och om man frågar mig ska det inte vara så.

Jag är fruktansvärt ensam. Jag har kompisar, men jag vet att det inte är samma sak som förut och att det förmodligen aldrig kommer bli så igen. Och som vanligt så vet jag att det är mitt fel.

Allvarligt, nu måste jag sluta.

Om det nu finns nån bitter jävel där ute som har tänkt påpeka att jag bara skriver det här för att folk ska tycka synd om mig, så kan den personen ta sina idiotiska tankar och köra upp dom nånstans där nån slipper se eller höra dom.

Det är inte ens en liten jävla gnutta synd om mig, och det vet jag alltför väl. Allting är mitt eget fel, and i know it.

Ingen har tvingat er att läsa, jag skrev bara det här för min egen skull. OK?!

.....

01:04
31/07 2009
? 0
Det verkar som att storhetsvansinnet
tillslut stöter på sin överman och sin överkvinna
Hetaste paret i mannaminne
Utan en aning om hur fan vi skulle kunna hinna
Med karriären räddar världen och vi såg tiden rinna
Iväg, men hur kunde kärleken försvinna?
Efter alla hinder som vi kommit över innan
Snubblar vi på det vi inte kunde övervinna


Vi kunde vinna mot hela världen
Men inte mot oss själva
Stod oberörda mitt i oroshärden
Och kände grundvalen själva

Peka finger åt de andra och skratta
Våra känslor kan ni aldrig fatta
Dem är alldeles för starka
Sånt högmod måste gudarna straffa

Precis som imperier måste gå under
Faller du och jag, faller vi sönder
I våra minsta beståndsdelar
Du och jag, du och jag

när du slår upp dina ögon till ännu en dag av ingenting

00:20
31/07 2009
? 0
Jag har seriöst hakat upp mig på en sak.. På T9 på mobilen finns det inte helt fullkomligt normala ord som snigel, blogg & tuggummi...

..MEN! Nazistparkering, massförstörelsevapen och negerhora finns minsann. Jag menar, hur ofta har man ens användning av dom orden?!

Tänk efter själv, längst in i de allra heligaste partierna av hjärnan, har ni någon gång fått ett fullt seriöst menat sms som har innehållit nån av dom orden?

Nä, tänkte väl det.

don't come home, because i don't want you to

19:09
30/07 2009
? 0
Hehe, sitter här och är lagomt uttråkad, väntar på att folket blir klara så vi kan fara iväg och grilla och mysa på hemlunda :) Det blir mycket trevligt.

Var ju och solade där tidigare idag, och som att jag blev brun! Hihi.

angels of clarity

13:25
30/07 2009
? 0

För första gången på länge har jag varit gode upptagen dom senaste dagarna, hehe.

I förrgår for jag och maria som sagt först till stan, sen på kvällen köpte vi oss varsin ben&jerrys och hade OC-maraton;) Så sov jag där, sen igår for vi in till stan igen med elin & zandra och gick omkring en stund. Så åt vi på bigboy innan vi for hem! På kvällen for jag, maria elin & frida på hemlunda och satt där en stund och bara pratade typ. For till elin en liten stund efter det, sen for jag och maria hem till mig och gjorde lite chips och dipp och såg en beck-film.

Hon sov då hos mig, och nu ska vi iväg på hemlunda och sola slash bada =) Vet inte om jag ska bada med tanke på hur jag har mått dom senaste dagarna, men eftersom jag vaknade upp feberfri imorse så får vi se, hehe.

Jaja, skriver när jag får tid slash ork slash lust.


ni snackar jävligt avslappnat om depression

13:45
28/07 2009
? 0
Nu är jag klar, väntar bara på att maria ska komma hit så ska vi in till stan sen :)

Mår bättre idag, men jag har en motorsåg i halsen så ni kan ju tänka er hur det låter när jag pratar, hehe. Plus att jag lyssnar på musik och sitter och sjunger med, så nu låter det ju ännu mer förjävligt än vanligt:) Nåja, tur ingen hör.

Nu kom maria tror jag, då ska vi nog börja fara snart =) Hehe ciao

you bring me down, at least you try

00:46
28/07 2009
? 0
Ikväll har jag inte gjort mycket alls. Sett one tree hill också var jag till min kära far-bror en sväng.

Kollar igenom lite bilder på datorn, satan vad jag saknar att ha tre små skruttkatter springandes här i huset. Men nu är alla borta, känns lite tomt faktiskt. Hehe.










jag drömmer om den framtid som vi aldrig fick

18:12
27/07 2009
? 0

Idag har jag inte varit på blogghumör. Har inte varit på humör alls, förresten. Min skalle väger några ton för mycket och jag är hungrig men jag har ingen matlust, blir äcklad när jag tänker på mat.

Nej usch, sen har jag så fruktansvärt förbannat tråkigt också. Vars är mina vänner? Ingen aning. Som vanligt.


these walls don't lie

20:42
26/07 2009
? 0
Såja, nu är jag hemma hos pappa igen. Som tur var är det nu 'bara' en vecka tills jag träffar mamma nästa gång!

Är trött som nå jag vet inte vad, haha. Blir nog hyfsat tidig kväll för moi om jag bara kunde somna nån gång.

Ikväll har jag suttit och sett lite one tree hill, lyssnat på musik och sådär. Faktiskt rätt skönt att ta det lugnt. Men ja, känns lite tragiskt att PDOL är över nu. Som man har taggat för det, haha.

Senare ska jag nog se film med pappa & johanna. Hehe.

finns inget rätt inget fel, alla kör sin grej

14:52
26/07 2009
? 0
Hemma nu, har varit en kul helg men nu är jag trött som bara den!

Igår så var vi framme i stan kring typ kvart över sju, och då gick vi och åt på bigboy. Sen så gick jag och maria och köpte 'Krama mig :')- tröjorna, och efter det var man ju självklart tvungen att se Euskefeurat! Sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde, gick omkring gode så länge, åkte lite karuseller och var i discot typ.

Sen kvart över elva var det dags för promoe. Fyfan vilket drag det var alltså! Jag som är så kort blev övertrampad, det var smockfullt med folk. Men han var bra iallafall, även om jag knappt såg nånting, hehe.

Sen träffade vi lite mer folk också gick vi omkring lite till, elin, zandra & maria åkte en himla massa karuseller och sen kring 3 började vi cykla hemåt igen.


Elin & Maria i breakdance, som jag faktiskt har åkt 2 gånger nu ;)


dead by april!<3


promoe!


snyggtröjan:)

phenomenon

14:36
25/07 2009
? 0
Hahaha,  oj oj oj vilken lyckad kväll det blev igår :)

Vi började röra oss mot stan kring 8-9-tiden och då vi var där mötte vi upp elin, frida & zandra :) Åkte breakdance, sen efter många om och men lyckades vi ändå boxa oss fram så vi kunde se dead by april (<3). Sen gjorde vi lite annat innan vi började cykla hem igen kring 1-2.

Nu taggar vi upp för ikväll!

gives you hell

11:26
24/07 2009
? 0
Ser ni vad klockan är?

Halv 12, and I'm awake!

För att skryta lite extra var jag faktiskt uppe redan halv 11, så har jag duschat och lite sådär. Inte illa inte illa med tanke på att jag somnade HALV 4 inatt. Jag som hade tänkt vara duktig att gå och lägga mig i tid, men så somnar jag ju för i fan aldrig, så då klev jag upp och såg nån film med mamma som gick på tv.

Jajaja, tagggggen inför pdol nu då!

hahaha

00:47
24/07 2009
? 0
Jag hittade en undangömd dassbok på våran toa idag, och slog bara upp nån random sida. Jag sitter här och garvar för mig själv, så jävla kul alltså.

"Enkla djupa funderingar"
- Varför är ordet förkortning så långt?
- Varför är det svårt att stava till dyslektiker?
- Varför finns bokstaven S i ordet läspa?
- Varför är det aldrig upptaget när man ringer fel?
- Om 7-11 är öppet dygnet runt, 365 dagar om året, varför finns det lås på dörrarna?
- Om det är förbjudet att dricka sprit och köra bil, varför efterfrågas körkortet när man handlar sprit och varför har krogarna parkeringsplatser?
- Finns det ett annat ord för synonym?
- Hur slänger man bort en soptunna?
- Om en sköldpadda förloar sitt skal, är han då hemlös eller naken?

Och sådär fortsätter det... Det är alltid tur man har bra humor.

Men nu ska jag sova, nattinatti.

heartbeats pounds softer

23:49
23/07 2009
? 0
Jag upptäckte nyss en sak: Ordet snigel finns inte inprogramerat i min mobil. Alltså allvarligt, snigel är väl för tusan ett djur slash insekt som lever i sverige, det tycker man borde finnas med?! Ordet fanns i plural, alltså sniglar, men icket sa nicke att det fanns s n i g e l.

Anyway, jag kom nyss hem från maria, har varit med henne hela kvällen och vi har dunkat hits for kids och sett lite OC. Trevligttrevligt!

Imorn är det fredag = PDOL = Dead by april = kanonkul, 5/5 toasts (Y)

RSS 2.0