Tjena

22:20
23/04 2014
? 0
Hej alla blogreaders, har sagt det många gånger förr och kommer förmodligen säga det många gånger till men NU ska jag faktiskt försöka ta tag i det här med bloggandet. Inte för att jag har så många läsare att underhålla, men dels tycker jag att det är jäkligt roligt att skriva samt spamma de få läsare jag ändå har med söta och mindre söta bilder på mina fantastiska hästar och vänner, och dels för att det är kul att ha ett arkiv att gå tillbaka till och se vad fasen jag har gjort genom åren egentligen.
 
Idag var jag ledig men åkte ändå till stallet en stund och putsade upp all utrustning och packade klart inför morgondagen. Vi har alltså sju hästar till start imorgon, nio med hästarna ifrån Josefins stall. Kan inte komma ihåg att vi haft så många på samma dag nån gång tidigare, men det ska bli riktigt jäkla kul! Har längtat i en vecka nu, överladdad much?
 
Jag har fem stjärnor som ska ut och springa i form av La Grande, Super Julia, Cash Clam, Fruitful Tooma och Louise Winner. Kommer vara fruktansvärt nervös hela dagen, speciellt när bästa Fruitful ska göra debut för oss. Hoppas bara att han sköter sig och det viktigaste är ändå att hästen ser fin ut och gör ett bra lopp. I samma lopp startar Cash Claim och klarar hon starten och håller sig på benen tror jag att hon kan vara långt framme.
 
Nä, dags att krypa ner i sängen så man orkar med allt imorgon. Natti!
 
Fruitful Tooma <3
 
 
 

RSS 2.0