<3<3<3

01:51
30/12 2010
? 1
några saker som är irriterande med att se snook-videor:

1. jobbigt när jag kommer på tanken att snook inte är snook längre
2. blir arg på mig själv för att jag inte upptäckte detta underbara band på tiden dom fortfarande spelade ihop
3. daniel är så snygg gaaaaaaaaaah







dreggel

01:16
30/12 2010
? 0


kan inte denna sjukt snygga människa flytta in hos mig? jag dööööör

so you think you can hold the world up by a string

02:34
28/12 2010
? 0
inte orkat med bloggen. är så busy woman så har inte tid..... kan vi iallafall låtsas som

men ska försöka sova nu och imorn är det valls med stoffy som gäller, om hon inte sover för länge :-)

niight!

videos

17:52
25/12 2010
? 0
när jag skrev det förra inlägget så blev jag så sur för att alla mina bilder på ronja är borta nästan men då kom jag på att jag sparat dom på min photobucket. och då kom jag också på att jag har fina filmer där haha!



gjorde den där när ronja skulle säljas. kommer ihåg vilken panik jag hade. blir fortfarande tårögd när jag tittar på den och det är typ 2-3 år sen nu:(

sen har jag en till film som jag gjorde för typ 4 år sen måste det ha varit. min favorithäst jag hade då skulle säljas och jag blev jätteledsen haha. söt bild i slutet av klippet;)




hittade också den här helt onödiga filmen. varför filmade jag detta? måste ju ha varit för att adrian chip var sveriges stjärna för nåt år sen typ och att det var jääätteeecooolt att han var och tävlade i lilla boden.

får nästan gåshud när jag ser hur dom kommer i segerdefileringen och drömmer mig tillbaka till när jag åkte där på sidan om då allan vann och alla applåderade åt oss!!!;)

dag 28

17:11
25/12 2010
? 2
det här saknar jag.

jag saknar mycket.

jag saknar tiden då jag elin maria och frida var tightare än syskon typ. om man bortser från alla catfights och allt fult vi höll på med så hade vi riktigt kul. och man hade inga bekymmer när man var mindre heller.

och jag saknar två superfina hästar som jag tyckte otroligt mycket om. rigels ronja & mentors mynta. tyvärr var ingen av dom tillräckligt bra på travet så dom såldes som ridhästar, och hur mycket jag än ville så hade jag inte råd att köpa dom. mynta var också med om en olycka så hon gick från att ha varit världens trafiksäkraste till bilrädd.

saknar också mammas fd kille micke som jag tyckte jättejättemycket om. han var så rolig och snäll och jaa, han var så bra helt enkelt.

och jag saknar pappas tjej johanna och hennes barn. jag kunde prata med johanna om vad som helst och jag tycker om henne jättemycket. och villemo såg jag som min riktiga syster. hela deras familj saknar jag, det var så mysigt att fara till boden och hälsa på dom för dom har så stor familj med sån gemenskap. jag som bara har farmor, farfar, mormor, björn&emma, moster anna och en kusin.

jag saknar att ha frida här hela tiden, jag saknar tiderna när vi alltid var i stallet och red långa turer allihopa, jag saknar lycksele, jag saknar allan för jag har inte träffat honom på över en vecka osvosvosv.














älskade saknade mynta<3














finafina ronja!!<3








back in the days:P:P:P:P


och min fina fd. familj

dag 27

16:40
25/12 2010
? 0
en favoritplats.

tycker om många platser... lycksele är ett av dom men har redan skrivit så mycket om det känns det som.

annars älskar jag mig säng. behöver jag ens förklara varför?

och stallet är också en av mina favoritplatser:):):):)

dag 26

16:37
25/12 2010
? 0
mina rädslor.

vet inte riktigt vad jag är rädd för. haha förutom onödiga saker som blodådror och handleder och sådär, fast det är ju inte direkt en rädsla men en fobi.

jag är också rädd för att vara ensam. alltså inte ensam ensam hemma typ, utan ensam utan vänner osv. är alltid rädd att göra nånting fel så att ingen tycker om mig längre!!! haha okej inte så extremt kanske.

det går inte riktigt att förklara men jag har varit sådär fruktansvärt ensam en gång tidigare och känt mig som hemskaste människan på jorden och det vill jag aldrig aldrig mer ska hända.

sen kan jag väl inte säga att jag är rädd, men jag tycker det är obehagligt att gå ensam ute på natten. jag och min livliga fantasi inbillar mig alltid att det går typ ett gäng med yrkesmördare bakom mig som har planerat mitt mord ända sedan dom släpptes ut ur fängelset. typ:)

bildbomb

15:41
25/12 2010
? 3






















































































































hahahaha så störda människor!!! men jag tycker om er ändå<3

finns typ en miljon vackra bilder till, kan alltid göra en del 2 om nån vill;)

i always say that i don't need you

13:15
25/12 2010
? 0
hade världens finaste julafton igår. god mat, världens bästa familj och en 1-årig liten kusin som verkligen kan underhålla.

blev jäåttenöjd över julklapparna också. fick slalomskidor, mascara, smycken, vågtång, bh&2 par trosor, pengar, presentkort, myssockar, böcker, godis osv.

idag ska jag bara ta det lugnt hemma tror jag och ladda upp för stallet imorn.

tror jag ska ta det stora steget att resa mig ur fåtöljen, hämta överföringskabeln och sen föra över bilderna från när vi var hos minna. BRB:P:P:P

navigate me through your body

11:24
24/12 2010
? 1
öppnade ett paket så här på morgonkvisten, en vågtång av mammsen, nice!

ska hoppa i duschen strax sen äta lunch sen börja göra mig klar sen fara till björn&emma osvosv.

vi ses hörs syns bye

the sharpest lives

01:16
23/12 2010
? 0


There's a place in the dark where the animals go
You can take off your skin in the cannibal glow
Juliet loves the beat and the lust it commands
Drop the dagger and lather the blood on your hands, Romeo

I've really been on a bender and it shows
So why don't you blow me
A kiss before she goes

Give me a shot to remember
And you can take all the pain away from me
Your kiss and I will surrender
The sharpest lives are the deadliest to lead

A light to burn all the empires
So bright the sun is ashamed to rise and be
In love with all of these vampires
So you can leave like the sane abandoned me

jag ska sakna dig imorgon

23:23
22/12 2010
? 0
trots bristen på sömn igår är jag fortfarande riktigt pigg. förstår inte hur det går ihop..

julspexet idag var väl helt ok, inte lika bra som förra årets dock!

sitter och lyssnar på massa musik jag lyssnade på förut.

är ganska kul för när jag upptäcker ett band så blir jag helt besatt och lyssnar och lyssnar och lyssnar tills jag blir spyless, sen kan det gå ett jäkla bra tag och när jag sen lyssnar på bandet/artisten igen så blir jag som förälskad i musiken pånytt. ganska praktiskt om jag får säga det själv!

inga problem

23:03
22/12 2010
? 0


så jag borde väl vara lycklig utan klagomål, för här finns ingenting att klaga på. är det såhär det känns att vara lycklig?

ps 1. jag älskar snook

ps 2. lyssna på texten, den är så sann!

natthumor

22:22
22/12 2010
? 0

dag 25

15:57
22/12 2010
? 0
en första.

ja vad ska man skriva här då? är inte många saker jag kommer ihåg hur det var första gången.

men första gången jag var i lycksele kommer jag ihåg ungefär hur det var. första sommaren vi kände varandra så hann hon fara iväg till lycksele innan vi lärt känna varandra riktigt bra men kommer ihåg att hon hann knappt komma hem därifrån innan vi började planera hur det skulle bli året efter.

kommer inte ihåg om det var sent eller tidigt när vi kom dit, har för mig att det var ljust iallafall men det är det ju iofs alltid på sommarn.

det var mysiga kvällar framför elden med gitarr och sång och det var bara så himla mysigt. också badade vi på ansia och köpte flera solero soft icecream i olika smaker bara för att det var så gott. vi körde gocart, gick på djurparken, spelade nigger osv. det klassiska!

så gjorde vi världens bästa solveig&dagny-låt och spelade gitarr på röda mattan hahaha så kung!!!

haha är ganska kul när jag tänker efter hur otroligt fort det gick för mig och maria att gå från att knappt känna varandra till att knappt kunna vara utan varandra. vi hade inte umgåtts många veckor men kommer ihåg att jag blev typ förkrossad när hon skulle till borlänge eller vad det då var på släktträff. och marias mamma bara: "julia hon blir inte borta länge, bara några dagar" hahaha så kul när man tänker tillbaka.

saknar ändå den tiden då vi var med varandra 24/7. jag följde till och med på hennes simträningar och satt där och rullade tummarna i två timmar trots att jag tyckte det var svintråkigt varje gång. och jag hos dom så ofta att marias mamma sa att jag var hennes bonusdotter haha! tyckte det var så mysigt att jag var en del av deras familj också:)

allting vi gjort genom tiderna alltså ojoj..... jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag har verkligen världens bästa vänner!!!! kommer ha hjärtesorg resten av mitt liv ifall vi någonsin tappar kontakten.

men jag väljer att tro på att våran vänskap kommer hålla livet ut, för det kommer den!

"true friendship isn't about being inseparable, it's being separated and nothing changes"

och så känner jag verkligen nu när frida är hemma. det är precis som vanligt som att hon aldrig har varit borta och det är så skönt!!:)






RSS 2.0