they used to sing about the birds and the bees

01:22
18/07 2012
? 0
Våra hästar är bäst. Tänkte bara att ni ville veta det.
 
Big Boy Laday tog ikväll andra raka segern. Från dödens. Med fyra hela längder vann han och efter loppet var han fortfarande pigg. Fy vilken stjärna vi har fått tag i! Underbara kille.
 
Seven Road blev trea. I ett lopp där han kanske inte ens skulle få prispengar och denna tredjeplats hade kunnat vara en andraplats om kusken bara dragit norsken, med tanke på att den där hästen inte tar i förräns han får skygglappar.
 
Plenty blev för pigg, slog ihop i sig själv och kastade sig i galopp. Två gånger om.
 
Allan och Doshen var med i struligaste loppet ever. Ett ekipage hade materialfel som tog sisådär en halvtimme att fixa. Under denna halvtimme hann samtliga hästar stressa upp sig i sinne, en häst reste sig rakt upp så kusken flög ur och tog sig en skentur med vagn. Och då kan jag ändå säga att det var bara ren tur att det var enda olyckan som hände.. Doshens nerver klarade inte alls av detta så när loppet väl skulle gå var han genomblöt i svett, uttorkad och ingen ork så det blev galopp för honom när krafterna tog slut.
 
Allan gick dock jävligt bra och efter att det strulat sig lite med positionerna spurtade han hem en femteplats och gick som bara den över upploppet. Bådar gott inför framtiden!!
 
Nu ska jag sova nån timme sådär innan klockan ringer igen och vi packar Ederblixt, Cool Hall och Louise Winner på lastbilen mot Örnsköldsvik och Solängets travbana. Pöööösssss
 
Fick förresten ett pris idag. För att jag sköter världens bästa häst. En fin liten Sverige-skål och ett presentkort på 300 kr på Royal. Helt okej!!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: