when you hit me hit me hard

00:11
18/06 2012
? 0

blev en mycket fin helg av det här! underbart väder, fina travtävlingar, fint sällskap och att våra hästar sprang i sinne gjorde den inte mycket sämre.

på fredagen var big boy laday först ut och efter att ha gått i tredjespår hela sista varvet så spurtade han hem en mycket fin tredjeplats. från spår 12 och efter sju månaders uppehåll från travbanan på den fantastiska tiden 14,5. helt otroligt! sedan hade vi louise winner i sista loppet och hon gjorde det mycket bra som sexa på nytt rekord. tyvärr finns det vissa som inte kan köra ordentligt och louise blev uttryckt i fjärdespår mitt i avancemanget och tappade minst en tredjeplacering på det sa en rätt upprörd kusk efter loppet. men men det är sånt som händer och det viktigaste var ändå att hästen visade att hon är på gång igen!

lördagen började med att loads of dosh blev för uppstressad och galopperade bort alla chanser direkt i starten. otroligt synd då han hade gjort en monstervärmning och det enligt kusken i princip inte fanns en chans att han kunde förlora. men orutinen visade sig tyvärr och det är bara ta nya tag! i loppet efteråt tog cool hall däremot en skaplig revansch då han stack till ledningen och stannade där ända in i mål. en mycket härlig seger som gjorde hela helgen!!




vackraste biggen!


vinnarcirkeln med cool hall! bilden fotograferad av britt lindgren :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: