bara för en stund

20:29
27/06 2013
? 0
Tjenare tjenare jobbar för fullt för tillfället och längtar sjukt mycket till på måndag då vi sticker iväg till Lycksele för några välbehövliga semesterdagar! Åker dit redan imorgon dock i några timmar då vi ska tävla fyra stycken pållar på travet.
 
Idag körde jag Cash Claim på rakbanan för första gången på flera veckor och bara det gjorde mig överlycklig. Att hästen sedan kändes helt otroligt fantastisk gjorde inte saken sämre direkt. När mycket annat är kaos just nu är det tur att hästarna levererar.
 
Lovis har varit här i veckan också och det känns jättetråkigt och tomt nu när hon har åkt igen.
 
Och i lördags spurtade bästa Suntory Royal hem Stonas Midsommarkrans efter ett grymt slutvarv - and she's BACK! Min Biggen var mer än godkänd också som fyra efter att nästan ha klättrat över ryggen på ledaren. Är nämligen lite svårt för den sengångaren att få upp farten igen när man väl varit tvungen bromsa men kusken var mycket nöjd och tror att han är tvåa annars. För Louise strulade det i sista sväng och utan det hade hon kunnat vara betydligt längre fram i mål, men hon såg ruggigt läcker ut och nu är vi äntligen tillbaka på banan igen! La Grande blidde väldigt trött efter ett tufft lopp. Vi tyckte att hon kanske blev trött lite för fort, men det visade ingenting på blodprovet eller när hon blev kollad i halsen så det är bara att ta nya tag.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: